Fortryllende smuk i en gallakjole fra Bride Fashion

Her hos Bride Fashion har vi specialiseret os inden for gallakjoler, selskabskjoler og brudekjoler. Vi har igennem mange år beskæftiget os med design, form og farve, og driver i dag vores forretning ud fra personligt engagement og interesse. Hos os får du med sikkerhed en kjole, der passer perfekt til dig. Du vil blive så smuk som aldrig før, og din aften bliver uforglemmelig – uanset om du er på udkig efter en lang, pyntet gallakjole eller ønsker en kortere, afdæmpet model!

Her har vi 23 kjoler

En kjole som passer til dine ønsker

At finde den rette selskabskjole handler ikke bare om kjolens udseende – det handler samtidig om, at kjolen skal være behagelig, og den skal ydermere passe til de behov, som du har alt efter hvad kjolen skal bruges til. Der er forskel på, om en selskabskjole skal tilpasses et udendørs bryllup, eller om kjolen skal bruges til hofbal hos dronning, og for på bedste vis at kunne stråle på en mindefuld aften eller dag, bør kjolens snit og materiale være præcis, som du ønsker. Desto mere tilpas du føler dig i den enkelte kjole, desto smukkere ser du ud, og med dygtige medarbejdere og egen skrædder, kan du være sikker på, at vi hos Bride Fashion professionelt kan rådgive dig til at finde kjolen, som du drømmer om.

Kjoleprøvning i København og Nordsjælland

Når man køber en gallakjole, er det vigtigt at prøve den først. Under prøvningen bliver det helt sikkert hvilke farver, form og materialer der er gode til dig. Når du bestiller en kjoleprøvning hos os, får du ikke kun lov at prøve de mange forskellige kjoler, du får også en oplevelse. Vi gør alt for, at du får en god dag, hvor du er i centrum, og i vores eget lille skrædderi i butikken foretager vi desuden mindre tilpasninger og tilretninger, så kjolen kommer til at sidde som skabt til din krop. Tag en veninde med og prøv dig frem til den perfekte gallakjole. Vi forhandler bl.a. selskabskjoler fra Swing, Sonia Pena, Benedikte Utzon, Velvet Moon og mange flere

Rød eller blå, lang eller kort?

Når det kommer til selskabskjoler, har de fleste ofte en forestilling om, hvilken kjole de ønsker sig – og selvom det kan vise sig, at en lang kjole er et bedre match end en kort, handler det i sidste ende om at finde et produkt, som gør dig glad. Vil du høre mere om, hvordan vi kan gøre dine kjoledrømme til virkelighed, er du velkommen til at kontakte os på telefon 45 85 51 51 eller mail info@bridefashion.dk.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !