Fortryllende smuk i en gallakjole fra Bride Fashion

En helt særlig aften står for døren og du vil gerne fremstå absolut fortryllende smuk. Den kjole du skal iføre dig, skal ikke være helt almindelig, den skal smyg sig om dig i det lækreste stof, den skal fremhæve dine flotte sider og farverne skal komplementere dig. Alt i alt skal den passe til dig, din størrelse, dine farver og det event du skal deltage i.

Her har vi 17 kjoler

Her hos Bride Fashion har vi specialiseret os inden for gallakjoler, selskabskjoler og brudekjoler. Vi har igennem mange år beskæftiget os med design, form og farve, og driver i dag vores forretning ud fra personligt engagement og interesse. Hos os får du med sikkerhed en kjole, der passer perfekt til dig. Du vil blive så smuk som aldrig før, og din aften bliver uforglemmelig!

 

Kjoleprøvning i København og Nordsjælland

Når man køber en gallakjole er det vigtigt at prøve den først. Under prøvningen bliver det helt sikkert hvilke farver, form og materialer der er gode til dig. Når du bestiller en kjoleprøvning hos os, får du ikke kun lov at prøve de mange forskellige kjoler, du får også en oplevelse. Vi gør alt for, at du får en god dag, hvor du er i centrum. Ta en veninde med og prøv dig frem til den perfekte gallakjole. Vi forhandler bl.a. selskabskjoler fra Swing, Sonia Pena, Benedikte Utzon, Velvet Moon og mange flere.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu