Elegante, korte brudekjoler

Hos Bride Fashion har vi et varieret udvalg af korte brudekjoler. Brudekjoler fås i dag i et væld af designs, materialer, stilarter og længder, og det kan være svært at vælge præcis hvilken kjole, der passer bedst til dig. De korte brudekjoler er typisk mindre formelle og lettere at bevæge sig i. Nogle vælger en lang, klassisk brudekjole til selve vielsen og skifter så til en kortere kjole senere, der er lettere at danse i. Vælger du denne løsning, er det vigtigt at sikre, at de to kjoler matcher hinanden i stil og design.

Her har vi 4 kjoler

Mere komfort og bevægelighed

En kort brudekjole giver uden tvivl mere komfort, da den ikke er lige så tung som de længere modeller. En kort kjole er også ideel til dig, der holder en mere uformel fest – måske udendørs. Hvis I skal vies borgerligt, fortrækker mange også en kortere kjole. Hvis du vælger en kort kjole, er det essentielt at tænke på tilbehøret, der nu kommer i meget større fokus. Hos Bride Fashion står vi klar til at guide og vejlede dig til det helt rigtige valg af både kjole og tilbehør. Kig forbi vores butik og se vores store udvalg fra de mest anerkendte designere.

 

Skal vi hjælpe dig?

Er du i fuld gang med bryllupsplanlægningen – men mangler du stadig den helt rigtige kjole? Kig forbi vores butik på Kongevejen 139 i Virum og se vores store udvalg af brudekjoler til enhver smag. Har du spørgsmål til vores sortiment er du også meget velkommen til at kontakte os på telefon 45 85 51 51 eller e-mail info@bridefashion.dk

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !