Kollektioner

Den perfekte kjole til dit bryllup

Uanset om du ønsker en moderne, nutidig kjole, som er elegant og sofistikeret, eller om du ønsker en speciel kjole med smukke detaljer, der skiller dig ud fra mængden, har vi med sikkerhed en bryllupskjole, som opfylder dine behov. Hos Bride Fashion byder vi med professionelle medarbejdere samt eget skrædderi, hver dag et væld af brude og pårørende inden for til jagten på den perfekte kjole til brylluppet. Med både klassiske og anderledes bryllupskjoler spænder vores sortiment vidt, og fordi vi har mange års erfaring med at vejlede kommende brude i valget af den rigtig kjole, har vi stor faglig viden og kan svare på de mange spørgsmål, som melder sig, når bryllupskjolen skal udvælges.

Læs mere

Hos os kommer dine ønsker i første række

Mange brude ønsker at skille sig ud på bryllupsdagen, og derfor har vi naturligvis kjoler i vores sortiment, som giver mulighed for dette. En anderledes og speciel kjole er ikke unormalt, og vi har f.eks. kjoler, som er pyntet lidt ekstra eller som har et ekstra langt slæb, der kan gøre det muligt for den enkelte brud at få sine specifikke ønsker opfyldt. Prislejet er forskelligt, men én ting er sikkert – er du på udkig efter en speciel kjole, som lader din personlighed skinne igennem, kan vi hos Bride Fashion hjælpe med et produkt af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. I vores lille skrædderi i butikken foretager vi desuden simple tilpasninger, så kjolen kommer til at sidde helt perfekt.

Skal vi hjælpe dig?

Har du brug for professionel rådgivning i din søgen efter den perfekte brudekjole? Så står vi hos Bride Fashion klar til at hjælpe. Fra vores butik i Virum hjælper vores kompetente personale med glæde brude, som har særprægede ønsker til kjolens udseende, og med egen skrædder i butikken, kan vi desuden hjælpe med totaltilpasning af alle brudekjoletyper. Ring på telefon 45 85 51 51, skriv på mail info@bridefashion.dk eller bestil en tid til brudekjoleprøvning og rådgivning på vores hjemmeside allerede i dag.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !