Brudesko

Find de perfekte sko til brudekjolen

Når drømmebrylluppet venter, og en smuk brudekjole er valgt, indtræder behovet for nogle passende sko, som kan fuldende looket på bryllupsdagen. Hos Bride Fashion har vi et sortiment af forskellige brudesko, der alle er af højeste kvalitet. Vores dygtige og kompetente medarbejdere er eksperter i personlig tilpasset rådgivning, så den enkelte brud finder netop den sko, som passer til hende.

Her har vi 19 sko

Det er de små detaljer, som gør den store forskel

En smuk brudekjole er for mange afgørende på den store dag - men faktisk kan de små detaljer være med til at gøre den helt store forskel for det samlede look, når den enkelte brud kan lade sin personlighed skinne igennem med f.eks. et par nøje udvalgte brudesko. Med mange års erfaring fra branchen har vi kendskab til de spørgsmål, som kan melde sig hos bruden, og når det kommer til brudesko, ved vi, at de kan være afgørende for, at bruden føler sig godt tilpas hele dagen. Derfor lægger vi stor vægt på at tilbyde produkter, der er både smukke og komfortable, så bruden har mulighed for at shine uden at føle sig utilpas.

En brudesko efter din smag

Med vores mange varianter af brudesko i forskellige designs, styles, former og farver, kan vi hjælpe både de, som ønsker et par simple, hvide sko med lidt hæl og de, som ønsker en mere detaljeret sko, der er lidt højere.

Der er ingen, der siger, at du behøver holde dig tilbage med, hvilke sko du ønsker, og hos os vægtes den enkelte bruds mening altid højest, når vi rådgiver om valg af sko til brylluppet. Ønsker du desuden at gøre brug af skoene efter brylluppet, er du velkommen til at komme forbi vores butik, hvorfra vi kan sende skoene til farvning efter dit ønske.

Lad os hjælpe dig godt på vej

I vores butik i Virum nord for København hjælper vi hver dag brude med at fuldende deres bryllupslook, når vi tilbyder vejledning, som bygger på den enkelte kundens ønsker. Du kan kontakte vores dygtige personale på telefon 45 85 51 51 eller på mail info@bridefashion.dk, hvor du kan stille spørgsmål til vores udvalg af brudesko og samtidig kan aftale en tid, hvor du kan blive vejledt til valg af de rette sko i vores butik.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !