Sincerity

Brudekjoler fra Sincerity er klassiske kjoler med romantiske detaljer. De findes alle i en bred vifte af lækre tekstiler som for eksempel silke, satin og chiffon, og hver kjole er helt unik med deres egne detaljer og tvists. Sincerity laver brudekjoler i mange forskellige designs – lige fra de korte til de ærme- og stropløse og de helt store prinsesseskrud.

Her har vi 16 kjoler

Til ethvert bryllup

Sincerity har et udvalg af kjoler, der passer til en hver slags bryllup. Uanset om du ønsker at holde det afslappet og helt nede på jorden, eller om du er ved at forberede et stort slotsbryllup med et tocifret antal retter, så kan du være sikker på at finde en kjole, der passer til dig, blandt vores store udvalg.

 

Brudekjoler i 20 år

Sincerity har siden 1997 designet brudekjoler til hele verden. Lige fra starten har de været en ”trendsetter” inden for brudekjolebranchen ved at kreere romantiske designs med antydningen af farver, og det er stadig det, der præger kjolerne i dag.

Sincerity har modtaget et utal af priser for deres designs. Deres inspiration bag brudekjolerne kredser om de bløde, romantiske og personlige detaljer, der får enhver brud til at føle sig helt speciel på hendes bryllupsdag.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !