Smukke designes fra Eliza Howell

Brudekjoler fra det engelske designhus Eliza Jane Howell er alle pyntet med perler, der er påsyet enkeltvis, og nogle er dekoreret med håndbroderier. Hver enkelt kjole er unikt fremstillet ved at kombinere udsøgte og traditionelle samt moderne perleteknikker og mønstre. Det er kombinationen af det gamle og nye, der virkelig gør Eliza Jane Howells brudekjoler meget unikke og et arvestykke, der kan blive båret af kvinder i de næste generationer.

Her har vi 13 kjoler

Prisvindende designer

Designeren bag de flotte kjole er Gill Harvey, der uddannet fra Royal College of Arts i London i 2012. Hun opkaldte sit kjolemærke efter hendes bedstemor, der også var modedesigner. I 2016 vandt Gill Harvey prisen for den bedste brudekjoledesigner i Storbritannien – en pris hun vandt igen året efter, i 2017.

 

Klassisk kjoledesign

Eliza Howells kjoler er klassiske og elegante – nogle af dem med et tvist, som for eksempel en dyb rygudskæring. De passer godt til de kvinder, der ønsker et traditionelt og klassisk bryllup, og som ikke går på kompromis med kvalitet og design, da hver enkelt kjole er besat med perler påsyet i hånden. Brudekjolerne har alle et tidløst design og kan bæres både i dag såvel som om ti år, hvilket har gjort dette mærke så populært blandt mange kommende brude.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

SÆT KRYDS I KALENDEREN! 50% PÅ ALT SELSKABSTØJ 👗

Torsdag den 6. juni starter vi udsalg, hvor du sparer 50% på ALT selskabstøj.
Uanset hvilken fest du skal til, glæder vi os til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige outfit. 
Du finder os på Kongevejen 139 i Virum 😊

Vi glæder os til at se dig!