Smukke designes fra Eliza Howell

Brudekjoler fra det engelske designhus Eliza Jane Howell er alle pyntet med perler, der er påsyet enkeltvis, og nogle er dekoreret med håndbroderier. Hver enkelt kjole er unikt fremstillet ved at kombinere udsøgte og traditionelle samt moderne perleteknikker og mønstre. Det er kombinationen af det gamle og nye, der virkelig gør Eliza Jane Howells brudekjoler meget unikke og et arvestykke, der kan blive båret af kvinder i de næste generationer.

Her har vi 13 kjoler

Prisvindende designer

Designeren bag de flotte kjole er Gill Harvey, der uddannet fra Royal College of Arts i London i 2012. Hun opkaldte sit kjolemærke efter hendes bedstemor, der også var modedesigner. I 2016 vandt Gill Harvey prisen for den bedste brudekjoledesigner i Storbritannien – en pris hun vandt igen året efter, i 2017.

 

Klassisk kjoledesign

Eliza Howells kjoler er klassiske og elegante – nogle af dem med et tvist, som for eksempel en dyb rygudskæring. De passer godt til de kvinder, der ønsker et traditionelt og klassisk bryllup, og som ikke går på kompromis med kvalitet og design, da hver enkelt kjole er besat med perler påsyet i hånden. Brudekjolerne har alle et tidløst design og kan bæres både i dag såvel som om ti år, hvilket har gjort dette mærke så populært blandt mange kommende brude.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu


❣ NYHED I BUTIKKEN ❣

Du kan nu efter jeres bryllup indlevere din Bride Fashion brudekjole i kommission i butikken.
Vi vil ganske gratis hænge kjolen i butikken i 6 måneder, hvor vi vil gøre alt for at sælge den videre.

På denne måde kan du få nogle af dine udgifter dækket, samtidig med at du gør miljøet og en kommende brud glad.
Du får 25% af den pris du selv har givet når kjolen bliver solgt og kan indlevere din kjole efter forudgående aftale.

Vi går ind for at skåne miljøet ❤

Giv os et kald og hør mere på 📞 45 85 51 51
Eller send os en mail på 💌 info@bridefashion.dk