Brudekjolen er prikken over i’et

Et bryllup er i sig selv en smuk og følelsesladet begivenhed, som dog bliver endnu mere fantastisk, når bruden står i sin smukke brudekjole. Dermed kan kjolen være prikken over i’et på et utroligt drømmebryllup, og vi står klar med hjælp til at finde netop den kjole, som passer til den enkelte brud. Leder du efter brudekjoler i København, er vi altså den ideelle partner. Vi har kjoler i alle former og farver, og et besøg i vores butik kan være ren selvforkælelse for den kommende brud, der her kan mærke kjolens materiale, kan prøve mange kjoler på og samtidig kan få professionel rådgivning til f.eks. udskæringer og tilbehør.

 

Den enkeltes behov er i fokus

En brudekjole er unik og personlig, og det er sjældent at to kunder på samme dag vælger den samme kjole. Det er derfor både forskelligt, hvor mange og hvilke kjoler, den enkelte ønsker at prøve, og de behov, som den enkelte kunde måtte have, imødekommer vi gennem både professionel vejledning til valg af kjolen, og med mulighed for at få tilpasset kjolen. Vi sætter altså den enkeltes behov i fokus, men samtidig er vi ikke blege for at hjælpe med at finde de kjoler, som passer til brudens form og skikkelse, og både ærlighed, venlighed og glæde er vigtige begreber for os.

 

Vi hjælper drømme til virkelighed

Hos Bride Fashion har vi egen skrædder, som kunder såvel som medarbejdere har stor glæde af, når det kommer til tilpasning og personliggørelse af en brudekjole. I butikken møder du Lena, Camilla, Anne-Kathrine og Anne-Brith. Vi kan kontaktes på telefon 45 85 51 51 eller på mail info@bridefashion.dk. Her hjælper vi med alt fra spørgsmål til den rette brudekjole til bestilling af tid til prøvning i vores butik. Vores butik finder du ved Kongevejen i Virum, mellem Kongens Lyngby og Holte, nord for København.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu


❣ NYHED I BUTIKKEN ❣

Du kan nu efter jeres bryllup indlevere din Bride Fashion brudekjole i kommission i butikken.
Vi vil ganske gratis hænge kjolen i butikken i 6 måneder, hvor vi vil gøre alt for at sælge den videre.

På denne måde kan du få nogle af dine udgifter dækket, samtidig med at du gør miljøet og en kommende brud glad.
Du får 25% af den pris du selv har givet når kjolen bliver solgt og kan indlevere din kjole efter forudgående aftale.

Vi går ind for at skåne miljøet ❤

Giv os et kald og hør mere på 📞 45 85 51 51
Eller send os en mail på 💌 info@bridefashion.dk