Brudekjolen er prikken over i’et

 

Et bryllup er i sig selv en smuk og følelsesladet begivenhed, og som brud bliver dagen kun endnu bedre, når man føler sig smuk og iklædt den helt rigtige brudekjole. Dermed kan kjolen være prikken over i’et på et utroligt drømmebryllup, og hos Bride Fashion står vi klar med hjælp til at finde netop den kjole, som passer til den enkelte brud.

Leder du efter brudekjoler i København, er vi den ideelle partner. Vi har kjoler i alle former og farver, og et besøg i vores butik kan være ren selvforkælelse for den kommende brud, der her kan mærke kjolens materiale, kan prøve mange kjoler på og samtidig kan få professionel rådgivning fra vores dygtige personale til f.eks. udskæringer og tilbehør.

 

Skal din brudekjole være traditionel eller moderne?

Når det kommer til valget af din drømmebrudekjole, kan det være svært at vide på forhånd, hvilken stil der bedst afspejler din personlighed. Mange brude har en idé om, hvilken type kjole, de skal have, men så snart de får den på, kan den alligevel føles forkert. Derfor har du hos os mulighed for at prøve flere forskellige typer kjoler, fordi brudekjoler tit tager sig anderledes ud på bøjlen og på billeder, end når du får den på.

Traditionelle brudekjoler er ofte mere tidløse og har et strejf af elegance og romantik, mens mere moderne brudekjoler kan være vovede og nyskabende. Traditionelle kjoler er ofte kendetegnet ved klassiske silhuetter som prinsessekjoler eller A-line, mens de mere moderne brudekjoler kan have unikke snit og materialer såsom asymmetriske detaljer eller skulpturelle former, der er moderne lige nu.

Uanset om du vælger en moderne eller traditionel brudekjole er det vigtigste, at du føler dig godt tilpas og kan se dig selv gå ned ad kirkegulvet eller mod vielsen i din drømmebrudekjole. 

 

Forskellige typer brudekjoler tilpasset individuelle behov

Vi ved, at hver brud er unik, og vores sortiment af brudekjoler er udvalgt med dette i tankerne. Uanset om du drømmer om en kort og legende kjole til en uformel vielse på stranden eller i udlandet, en glamourøs havfruekjole, der omfavner dine kurver, eller en klassisk, romantisk prinsessekjole med et imponerende skørt, har vi noget for enhver smag.

Vores udvalg omfatter også kjoler med blødt fald, fint broderede blonder, elegante bådudskæringer, vovede stropløse designs, tidløse A-line silhuetter, sofistikerede off-shoulder kjoler samt brudekjoler med ærmer i forskellige længder og størrelser.

Uanset hvilken stil du foretrækker, er vores mål at hjælpe dig med at finde den perfekte kjole, der fremhæver din skønhed og passer perfekt til dig på din store dag.

 

Den enkeltes behov er i fokus

En brudekjole er altid unik og personlig, og det er sjældent, at to kunder på samme dag vælger den samme kjole. Det er som oftest forskelligt, hvor mange og hvilke kjoler den enkelte ønsker at prøve, og dertil har hver brud forskellige behov og ønsker til form, materiale, udskæring osv. Hvad end du måtte have af ønsker, bestræber vores personale sig på at imødekomme dem gennem professionel vejledning, og da vi samarbejder med flere dygtige skræddere, har vi god mulighed for at tilpasse kjolen præcis efter din krop og dine ønsker.

Vi sætter altid den enkelte bruds behov i fokus, og vi er derfor dedikerede til at hjælpe med at finde kjoler, som passer til brudens form og skikkelse –ærlighed, venlighed og glæde er alle vigtige begreber for os og en stor del af vores arbejdsgang.

 

Accessories, der fuldender dit look

For at fuldende din brudekjole tilbyder vi et bredt udvalg af accessories, der tilføjer det perfekte touch, så du ikke mangler noget på den store dag. Et smukt slør i tyl eller med blonder kan tilføje lidt elegance og et traditionelt twist, mens unikke smykker kan skabe et personligt præg.

Smagfuld og diskret hårpynt kan også bruges til at fremhæve din frisure og vigtigst af alt, hvis du ønsker at danse hele natten med dine gæster, er smukke brudesko, der ikke kun er stilfulde, men også behagelige at gå ned ad kirkegulvet i, absolut nødvendige for at fuldende dit brudelook.

Vores erfarne personale står klar til at hjælpe dig med at vælge de accessories, der bedst supplerer din brudekjole og gør dit bryllupslook til noget helt særligt.

 

Vi hjælper drømme til virkelighed

Hos Bride Fashion samarbejder vi med dygtige skræddere, som kunder såvel som medarbejdere har stor glæde af, når det kommer til tilpasning og personliggørelse af en brudekjole. I butikken møder du Anny og Connie. Vi kan kontaktes på telefon 45 85 51 51 eller på mail info@bridefashion.dk. Her hjælper vi med alt fra spørgsmål til den rette brudekjole til bestilling af tid til prøvning i vores butik. Vores butik finder du ved Kongevejen i Virum, mellem Kongens Lyngby og Holte, nord for København, og du er altid velkommen til at komme forbi, uanset om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !