Ærmer til alle kropstyper

En brudekjole med ærmer er en af de mest alsidige brudekjoletyper, da den passer til alle kropstyper og fås til alle brudekjolefaconer. Uanset om du er til den helt kropsnære havfruemodel, den mere afslappede A-facon eller den prangende prinsessekjole kan du få ærmer efter dit ønske. Ærmer i brudekjoler fås i forskellige længder og materialer, så du kan finde netop den type ærmer, der passer til dig. Ærmer på brudekjoler, uanset længde, er ofte smalle og følger armens form, så de ikke stjæler opmærksomheden fra resten af kjolen

Her har vi 17 kjoler

T-shirt, trekvart, lange eller tattoo?

Ærmer kan være meget smukke og elegante til brudekjoler, og det er altså ikke kun de stropløse korsager, der kan skabe et romantisk eller prinsesseagtigt look. Som nævnt fås ærmerne i forskellige længder og typer, nemlig korte (som vi kender fra t-shirts), trekvarte, helt lange og som tattooeffekt. De korte ærmer er oplagte til sommerbryllupper, hvor det kan blive for varmt med lange ærmer og er til dig, der gerne vil afsløre lidt bar hud på bryllupsdagen. Trekvartærmer giver et formelt og elegant udtryk og ses ofte på simple kjoler i tung silke, som den kronprinsesse Mary bar på sit bryllup eller i blondestof. De helt lange ærmer skaber ligeledes et elegant og klassisk look og er inspireret af de royale brudekjoler. En trend, der er blevet meget populær de seneste år er den såkaldte tattooeffekt, som ofte ses i udskæringer og på de helt lange ærmer. Her er fine hvide blonder, perler eller sten kombineret med hudfarvet tyl, der giver en illusion af blondeblade, blomster, perler eller sten, der dekorerer den bare hud og skaber et romantisk look.

Se vores store udvalg af kjoler med ærmer

Brudekjoler med ærmer er til kvinder i alle størrelser, former og figurer og passer til alle typer bryllupper. Skal du holde et casual sommerbryllup, kan du vælge en simpel brudekjole med A-facon og t-shirt ærmer, som tillader dig at danse og bevæge dig frit uden at bekymre dig om kjolen tager skade. Skal du holde et formelt vinterbryllup, kan du gå efter en kjole med blødt fald og slæb med helt lange ærmer, måske med tattooeffekt og et elegant slør. Mulighederne er mange, når det kommer til brudekjoler med ærmer, og hos Bride Fashion står vi altid klar med gode råd og et smilende personale, der ønsker at give dig en god oplevelse, når du skal finde din drømme kjole. Har du spørgsmål til vores kjoler, butik eller personale, så kontakt os gerne på 45 85 51 51 eller info@bridefashion.dk.

 

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

SÆT KRYDS I KALENDEREN! 50% PÅ ALT SELSKABSTØJ 👗

Torsdag den 6. juni starter vi udsalg, hvor du sparer 50% på ALT selskabstøj.
Uanset hvilken fest du skal til, glæder vi os til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige outfit. 
Du finder os på Kongevejen 139 i Virum 😊

Vi glæder os til at se dig!