White 1 - Stilfulde og klassiske blondekjoler

Blondekjoler med perler og broderier i et stilrent og klassisk design er det, der kendetegner kjolerne fra White 1. Stilen er gennemført og materialerne i den højeste kvalitet. Hvis du leder efter romantiske blonder i et traditionelt og klassisk snit, så er der helt sikkert en af kjolerne fra White 1, der vil passe dig.

Her har vi 20 kjoler

50 års erfaring

White 1 er et af de mest anerkendte og største designerhuse i verden, og de har mere end 50 års erfaring inden for branchen. Kvinder over hele verden priser White 1 for deres klassiske snit i fantastiske materialer med et europæisk vintage-touch, der passer til alle slags kvinder, uanset størrelse, stil og personlig smag.

 

Drømmen om den hvide brud

Hvis du har et ønske om at stå hvid brud, så skal du vælge en kjole fra White 1. De har opfyldt flere tusind kvinders drøm om at blive gift i den klassiske, hvide brudekjole, som vi kender den. Uanset din kropsform og ønsker har vi en kjole, der passer til dig. Vi har både kjoler i A-facon, lige snit og havfruesnit.

 

Prøv på egen krop

En ting er at kigge på brudekjoler på vores hjemmeside og andre steder online, men du får sjældent et ægte indtryk af kjolen, inden du selv kan se, føle og prøve kjolen på egen krop. Derfor anbefaler vi, at du kommer forbi vores butik i Virum, hvor vi hellere end gerne vil hjælpe dig med at finde den helt perfekte kjole. Man kan have en forestilling om, hvad der passer til ens smag og stil på forhånd, men det ændrer sig nogle gange, når man prøver kjolerne på i virkeligheden.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !