Konfirmationskjoler til alle

Lilly er en kendt og populær producent af brude-, fest-, selskabs-, og konfirmationskjoler til piger og kvinder i alle aldre. Lillys konfirmationskjoler er særligt kendte for deres moderne og alsidige design, der gør det muligt for enhver konfirmand at finde en kjole i netop den stil eller det prisleje, hun efterspørger.  Kjolerne fra Lilly er altid aktuelle i deres design, så du kan finde en moderne kjole, der følger sæsonens nyeste trends, men samtidig er Lilly velkendt producent af retro-kjoler, der bærer præg af firmaets historie tilbage til renæssancen. Hvad enten du er til blonder, sten, rå kontraster, høje halsudskæringer eller tyl, kan du med sikkerhed finde din drømmekjole blandt vores udvalg fra Lilly.

Her har vi 45 kjoler

En inspirerende historie tilbage i tiden

Lilly blev grundlagt i 1946 kort efter slutningen på 2. verdenskrig og startede som specialister i brudekjoler. På baggrund af den demografiske udvikling, spottede de dygtige virksomhedsdrivende et marked for både selskabskjoler, brudepigekjoler og konfirmationskjoler. Især konfirmationskjoler har senere har vidst sig at være endnu en produktkategori, som Lilly er eksperter i. Konfirmationskjoler fra Lilly laves i mange forskellige designs og tilbydes til konkurrencedygtige priser, og hos Bride Fashion er vi glade for at vi med Lillys konfirmationskjoler som en del af vores sortiment, kan hjælpe både de konfirmander, som ønsker en simpel og enkel kjole samt de, der ønsker at skille sig ud med specielle detaljer på kjolen som f.eks. sten eller blonder.

 

Find din konfirmationskjole hos os

Konfirmationsdagen er en helt speciel dag, og derfor bør påklædningen hertil også være det. Med et produkt fra Lilly kan du være sikker på, at du opnår et både smukt men samtidig komfortabelt look, der skaber gode minder resten af livet.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

SÆT KRYDS I KALENDEREN! 50% PÅ ALT SELSKABSTØJ 👗

Torsdag den 6. juni starter vi udsalg, hvor du sparer 50% på ALT selskabstøj.
Uanset hvilken fest du skal til, glæder vi os til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige outfit. 
Du finder os på Kongevejen 139 i Virum 😊

Vi glæder os til at se dig!