Konfirmationskjoler til alle

Lilly er en kendt og populær producent af brude-, fest-, selskabs-, og konfirmationskjoler til piger og kvinder i alle aldre. Lillys konfirmationskjoler er særligt kendte for deres moderne og alsidige design, der gør det muligt for enhver konfirmand at finde en kjole i netop den stil eller det prisleje, hun efterspørger.  Kjolerne fra Lilly er altid aktuelle i deres design, så du kan finde en moderne kjole, der følger sæsonens nyeste trends.  Hvad enten du er til blonder, sten, rå kontraster, høje halsudskæringer eller tyl, kan du med sikkerhed finde din drømmekjole blandt vores udvalg fra Lilly.

Her har vi 45 kjoler

 

Få hjælp fra vores stylist

Vi ved, at valget af den helt rigtige kjole kan være en svær beslutning for konfirmanden. I Bride Fashion står vores dygtige medarbejdere derfor altid klar til at komme med gode råd og tips til dig, så du går herfra med lige præcis den kjole, du altid har drømt om. Vi sætter en stor ære i at yde den bedste service til vores kunder.

 

Kom forbi til en kjoleprøvning

Du og dine forældre er altid meget velkomne til at kigge forbi vores butik på Kongevejen 139 i Virum til en uforpligtende kjoleprøvning. Her guider dig til det helt rigtige valg af kjole ud fra vores store sortiment af fra Lilly og mange andre, populære mærker. Har du spørgsmål til vores udvalg, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 45 85 51 51 eller e-mail info@bridefashion.dk.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu