Tilbage til oversigt

Et smukt brudeslør til en smuk kjole

Sløret er en gammel tradition og blev før i tiden brugt til manget og mere end nutidens brug. I dag bruger vi hovedsageligt sløret i forbindelse med bryllup, hvor det udgør en helt særlig funktion. Et brudeslør giver et særligt romantisk og eventyrligt look til bruden. Det skjuler svagt den skønne kvinde og omgiver hende med mystik og romantik.

Sløret falder smukt ned over kjolens ryg, slæber sig eventuelt hen over gulvet og vigtigst af alt falder det ned og efterlader et svagt kig til brudens ansigt. Når bruden løfter sløret, må hun kysses, en tradition der er med til at give kirkebrylluppet en unik stemning.

Er du på udkig efter slør til din bryllupskjole er du kommet til det rette sted! Vi har et stort udvalg af brudeslør – i romantiske, moderne, sexede og traditionelle designs.

Bestil en tid til prøvning

Om du skal købe slør, brudesko eller brudekjole, er du altid mere end velkommen til at bestille en tid til prøvning. Vi sørger for at der bliver taget godt om dig, og arrangerer en dag hvor du er i centrum. Sammen med vores stylist, skrædder og farvekonsulent finder vi det brudeslør, der passer til dig!

Book tid til kjoleprøvning

Brug for hjælp?

Ring til os:

(+45) 45 85 51 51

Skriv til os:

info@bridefashion.dk
Vi har kjolen, du drømmer om
Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

SÆT KRYDS I KALENDEREN! 50% PÅ ALT SELSKABSTØJ 👗

Torsdag den 6. juni starter vi udsalg, hvor du sparer 50% på ALT selskabstøj.
Uanset hvilken fest du skal til, glæder vi os til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige outfit. 
Du finder os på Kongevejen 139 i Virum 😊

Vi glæder os til at se dig!