Tilbage til oversigt

Tasker

Du har brugt mange penge på kjole, sko og smykker til den store fest – selvfølgelig skal tasken så også sidde lige i skabet. Vi kvinder har brug for at have de mest vigtige ting på os hele tiden, når vi er til fest. Det tæller selvfølgelig mobiltelefon, pudder til næsen, en læbestift, nøgler, pung og så videre og så videre, og det skal bæres på en figurativ og feminin måde.

Til alle anledninger

Uanset om du selv skal stå brud, eller om du skal være gæst til et bryllup eller en stor fest, så har vi den perfekte festtaske - eller clutch, som den også kaldes – til alle slags kvinder og personligheder. Vi har både taskerne i de hvidlige nuancer til bryllupskjolen eller de mere øjenfaldende tasker i for eksempel slangeskind eller røde farver. Fælles for vores tasker er, at de alle har et simpelt og underspillet look. På den måde kan de passe sammen med alle slags kjoler, og lade kjolen, smykkerne eller skoene være i fokus.

Helhedsindtrykket

Det handler om at give et godt helhedsindtryk. Man må ikke gøre den fejl kun at tænke på kjolen. Selvom kjolen selvfølgelig er det vigtigste omdrejningspunkt, må man ikke glemme tilbehøret. Det er vigtigt at tænke sko, sjal, smykker og tasker ind i det samlede outfit, så du giver et flot og komplet helhedsindtryk. Vi kan hjælpe dig med hele.

Book tid til kjoleprøvning

Brug for hjælp?

Ring til os:

(+45) 45 85 51 51

Skriv til os:

info@bridefashion.dk
Vi har kjolen, du drømmer om
Tidsbestilling

Aktuelt lige nu


❣ NYHED I BUTIKKEN ❣

Du kan nu efter jeres bryllup indlevere din Bride Fashion brudekjole i kommission i butikken.
Vi vil ganske gratis hænge kjolen i butikken i 6 måneder, hvor vi vil gøre alt for at sælge den videre.

På denne måde kan du få nogle af dine udgifter dækket, samtidig med at du gør miljøet og en kommende brud glad.
Du får 25% af den pris du selv har givet når kjolen bliver solgt og kan indlevere din kjole efter forudgående aftale.

Vi går ind for at skåne miljøet ❤

Giv os et kald og hør mere på 📞 45 85 51 51
Eller send os en mail på 💌 info@bridefashion.dk