Tilbage til oversigt

Tasker

Du har brugt mange penge på kjole, sko og smykker til den store fest – selvfølgelig skal tasken så også sidde lige i skabet. Vi kvinder har brug for at have de mest vigtige ting på os hele tiden, når vi er til fest. Det tæller selvfølgelig mobiltelefon, pudder til næsen, en læbestift, nøgler, pung og så videre og så videre, og det skal bæres på en figurativ og feminin måde.

Til alle anledninger

Uanset om du selv skal stå brud, eller om du skal være gæst til et bryllup eller en stor fest, så har vi den perfekte festtaske - eller clutch, som den også kaldes – til alle slags kvinder og personligheder. Vi har både taskerne i de hvidlige nuancer til bryllupskjolen eller de mere øjenfaldende tasker i for eksempel slangeskind eller røde farver. Fælles for vores tasker er, at de alle har et simpelt og underspillet look. På den måde kan de passe sammen med alle slags kjoler, og lade kjolen, smykkerne eller skoene være i fokus.

Helhedsindtrykket

Det handler om at give et godt helhedsindtryk. Man må ikke gøre den fejl kun at tænke på kjolen. Selvom kjolen selvfølgelig er det vigtigste omdrejningspunkt, må man ikke glemme tilbehøret. Det er vigtigt at tænke sko, sjal, smykker og tasker ind i det samlede outfit, så du giver et flot og komplet helhedsindtryk. Vi kan hjælpe dig med hele.

Book tid til kjoleprøvning

Brug for hjælp?

Ring til os:

(+45) 45 85 51 51

Skriv til os:

info@bridefashion.dk
Vi har kjolen, du drømmer om
Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !