Stropløs - Fremhæv skuldre og kraveben

De smukke stropløse brudekjoler er et ideelt valg til dem, der ønsker at fremhæve skuldre, kraveben og eventuelt barmen. Har du en barm, du ønsker at fremhæve, kan du vælge den hjerteformede udskæring, der giver et kig til kavalergangen. Den hjerteformede overdel kan fås med både dyb og mindre dyb udskæring. Ønsker du derimod ikke, at der skal være fokus på barmen, har vi også et stort udvalg af stropløse brudekjoler, der går lige eller buet over barmen og dermed dækker kavalergangen. Når du vælger en stropløs brudekjole, skal du ikke være bange for, om kjolen falder ned, som man kender det fra tubetoppe og tubekjoler. Kjolen er bygget op af en corsage, der uden problemer holder barmen og resten af kjolen på plads, og som ikke skal hives op og rettes på i løbet af aftenen - corsagen tilpasses dig fuldstændigt.

Her har vi 10 kjoler

A-facon, havfrue eller prinsesse?

Er du ukomfortabel ved at skulle vise så meget nøgen hud, som den stropløse top indbyder til, kan du vælge en kjole, som har den stropløse corsage, men ærmer af blonder - på den måde får du det bedste fra begge verdner. Det gode ved de stropløse brudekjoler er, at de kommer i mange typer, faconer og designs og derfor er utrolig alsidige. Ønsker du at fremhæve din timeglasform, kan du vælge havfruefaconen. Ønsker du en mere nedtonet kjole, kan du vælge den klassiske A-facon, der går ind i taljen og falder blødt over hofterne. Vil du udleve din prinsessedrøm, kan du vælge en stropløs kjole med perler eller rhinsten og et stort skørt af tyl.

Hår og accessories – hvad passer til stropløs?

Den stropløse kjole indbyder til flere forskellige muligheder, når det kommer til hår og accessories. Drømmer du om løst eller halvopsat hår, er en stropløs overdel ideel, da håret således ikke kommer til at dække for detaljer på kjoler med ærmer eller specielle udskæringer. Ønsker du derimod at fokus er centreret om de bare skuldre, kan du vælge en opsat frisure og eventuelt et slør. I forhold til smykker kan du også gå to veje; en smuk halskæde vil være en fin detalje på de bare kraveben eller et par lange øreringe, der næsten rører skuldrene. Du kan også vælge det helt simple look uden halskæde og et par ørestikker.

Sammen finder vi din drømmekjole

Uanset hvilken facon, der passer til din kropstype og din personlige stil, står vi hos Bride Fashion klar til at hjælpe dig med at finde den rette kjole. Vores mange års erfaring inden for brudekjolebranchen gør, at vi altid har gode råd og kyndig vejledning i ærmet– både i forhold til kjole og accessories. I vores butik i Virum, nord for København, står vi klar til at give dig en god oplevelse i jagten på den perfekte kjole. Kontakt os gerne i dag på 45 85 51 51 eller info@bridefashion.dk, hvis du vil vide mere.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !