Prikken over i'et til eventyrbrylluppet

Har du drømt om dit bryllup lige siden du var en lille pige og begyndte at se tegnefilm med smukke Disney prinsesser i eventyrlige kjoler? Eller drømmer du bare om at gå all in på dit bryllup og dermed også kjolen? Uanset hvad, har vi hos Bride Fashion et stort udvalg af de såkaldte prinsessebrudekjoler, der er lidt udover det sædvanlige. Prinsessebrudekjolen er kendetegnet ved sit overdådige skørt, der har meget mere fylde og vidde end en klassisk A-facon eller havfrueform.

Her har vi 10 kjoler

Tyl, strut og perler

Prinsessebrudekjolen fås naturligvis i forskellige designs og materialer, men skørtet er ofte stort og består af tyl, organza eller satin. Snittet på prinsessebrudekjole kan sidde forskellige steder, og det helt klassiske valg er en stram overdel, hvor snittet ligger i taljen, som bliver fremhævet smukt i denne kjolefacon. Vil du fremhæve dine former, kan du vælge en kjole, hvor snittet er lagt under bagdelen, så både taljer og hofter er i fokus. Uanset om du er til en stropløs overdel, korte ærmer, blondeeffekt eller lange ærmer, findes der en prinsessebrudekjole til dig. Vil du gå all in, kan du gå efter blonder, perler, slæb og rhinsten.

Husk de rette accessories

En rigtig prinsessebrudekjole kræver de rette accessories, og det kan vi naturligvis også hjælpe dig med hos Bride Fashion. Vi har et stort udvalg al alt fra brudesko til tasker til slør og til smykker. Vores store erfaring inden for bryllupsmoden gør, at vi kan rådgive dig til de rette accessories, og finde det, der passer til netop dig og din kjole.

Lad os give dig en royal behandling

Når du skal finde den rette brudekjole hos Bride Fashion, går vi højt op i, at du får en god oplevelse. Det er derfor ikke blot kjolen, der er i centrum, men hele oplevelsen, og derfor tager vi os også god tid til hver enkel kunde. Når du kommer ind i vores butik i Virum, vil du blive mødt af et smilende personale, der er klar til at hjælpe dig med at finde den rette kjole – uanset om du søger prinsessestilen eller en helt anden type kjole. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon: 45 85 51 51 eller på mail: info@bridefashion.dk.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !