Brudekjoler til kvinder med former

Hos Bride Fashion har vi selvfølgelig også brudekjoler til kvinder med fyldige former, brede hofter og en stor barm. Vores plus size brudekjoler fås i mange typer og designs, så der er noget til enhver smag. Når man har lidt ekstra på sidebenene, er det vigtigt at brudekjolen går ind og understreger formerne de rette steder, og nedtoner der hvor den skal. Når du kommer til brudekjoleprøvning hos os, gør vi alt for, at du får en unik oplevelse. Vi er sikre på, at vi har den perfekte brudekjole til dig, og sammen finder vi din drømmekjole der komplimenterer din krop.

Her har vi 9 kjoler

Unikke plus size brudekjoler

Mange frygter at udvalget af brudekjoler i store størrelser er meget mindre end udvalget af de mindre størrelser. Men frygt ej! - der findes rigtig mange unikke brudekjoler fra str. 50 og opefter. Uanset om du er til en fortryllende prinsessekjole med tyl og blonder eller til et mere nedtonet look, f.eks. i tung silke, finder du den kjole, du drømmer om hos Bride Fashion. Hver brud har individuelle ønsker og kommer ofte med en idé eller måske endda et fuldendt billede omkring, hvordan deres kjole skal se ud. Vores kompetente medarbejdere gør alt for at imødekomme dine ønsker, og giver dig også gerne råd og forslag til modeller og designs, hvis du ønsker det.

 

Kend din kropstype og fremhæv dine fortrin

Det er vigtigt at enhver brud kender sin kropsform, og er du i tvivl, så er vi altid behjælpelig med at finde den kjole, som komplementerer dine former Din bryllupsdag er DIN dag, og du fortjener en kjole der fremhæver dine fortrin. Hos Bride Fashion får du kyndig vejledning i hvilken type brudekjoledesign, der passer til netop din kropstype  vi er heldigvis alle forskelligt bygget. Har du f.eks. en stor barm, skal den selvfølgelig fremhæves men på en ikke-vulgær måde. Har du derimod kraftige lår og en smal talje, kan en jomfrumodel eller stor pufkjole være en mulighed.

 

Husk forarbejdet og accessories

Der findes efterhånden mange typer af undertøj til at udglatte folderne, hvilket også kan give dig en vis tryghed under brudekjolen. Denne type undertøj er lavet til at skubbe op og skubbe ind de rette steder, så brudekjolen kommer til at sidde smukt på dig. Vælg desuden en BH der ikke strammer og dermed skaber unødige folder. Hos Bride Fashion har vi desuden et stort udvalg af accessories. Vores accessories indebærer et stort udvalg af brudesko, slør, tasker og smykker.  Medarbejderne har stor erfaring med at skabe et fuldendt brudelook, og vi rådgiver dig glædeligt i, hvilke typer accessories der passer til dig og din kjole. På den måde er du sikker på at få et fuldendt look, der får dig til at stråle på din store dag.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !