Se vores smukke kollektion fra Pronovias

Hos Bride Fashion forhandler vi et stort udvalg af smukke brudekjoler fra Pronovias. De elegante kjoler er kendt for deres klassiske snit og fantastiske kvalitet, der er som skabt for moderne kvinder i hele verden. Pronovias kom til Danmark for over 25 år siden. Vi var hos Bride Fashion den første forhandler i Danmark, der bestilte disse kjoler, da vi fra starten af var fascinerede over både modellerne og kvaliteten. Vores samarbejde med Pronovias har nu fejret sølvbryllup, og vi er stadig stolte af at have deres kollektion i forretningen. Kjolerne fra Pronovias er tidssvarende og rammer alle de ønsker og behov, den kræsne brud måtte have.

Her har vi 57 kjoler

Anerkendt, spansk kjoledesign

Pronovias er en anerkendt, spansk producent af brudekjoler, selskabskjoler og diverse tilbehør. De har mere end 50 års erfaring med design og produktion af elegante og unikke kjoler til kvinder verden over. Pronovias har eget designhus og lægger stor vægt på at følge de nyeste trends inden for brudemode. Vi forhandler kjoler fra flere af Pronovias kollektioner, så ligegyldigt om du ønsker en klassisk, romantisk, moderne eller helt unik kjole til dit bryllup – så kan vi hjælpe dig med at finde den. Har vi den ikke i butikken, sørger vi naturligvis for at bestille den hjem til dig. Pronovias har kjoler i mange prislejer, men hælder generelt til de lidt dyrere kjoler afhængig af, hvilke materialer man vælger.

 

Kig forbi vores butik

Vil du høre mere om de smukke brudekjoler fra Pronovias, så kig forbi vores butik på Kongevejen 139 i Virum, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at guide dig til det helt rigtige kjolevalg. Har du spørgsmål, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 45 85 51 51 eller e-mail info@bridefashion.dk

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !