Den tidsløse blonde

Blonder er et af de materialer, der har eksisteret i flere århundrede, men som aldrig er gået af mode. Ordet ’blonde’ er den franske betegnelse for ’kniplinger’, som er måden, hvorpå blonder bliver fremstillet. Navnet ’blonde’ betyder desuden lys, hvorfor vi også betegner lyshårede med netop det ord, og henviser til silkens lyse farve. I dag anvender vi ordet ’blonde’ om alle former for kniplinger og i alle farver. Blondekniplinger opstod allerede i 1700-tallet og blev højeste mode i 1800-tallet. Selvom blonden har over 3 århundrede på bagen, ser vi den stadig i dag alle steder; på lingeri, sko, tøj og brudekjoler.

Her har vi 36 kjoler

Romantik og elegance

Blonderne skaber den helt rigtige form for romantik, elegance og femininitet. Blonden er både smuk ovenpå et lag silke og på den bare hud, afhængig af hvilket look, man ønsker at skabe med sin brudekjole. De sarte kniplinger får i forskellige former, ofte udformet som blomster og sirlige snirkler. Hvis du ikke er til den store prinsessekjole med tyl og glimmer, men samtidig ikke ønsker en hel neutral brudekjole, skaber blonderne den helt rette balancegang.

 

Blonder til enhver form og smag

Modeverdenen er vild med blonder, og det er vi også hos Bride Fashion. Derfor har vi også et stort udvalg af blondebrudekjoler i alle typer designs. Når det kommer til blonder, behøver man hverken have en bestemt form, højde eller kropstype – alle kan bære blonderne, uanset om de ønsker en kjole med blonder fra top til tå eller en kjole med ganske få blondedetaljer. Hos Bride Fashion forhandler vi et stort udvalg af smukke blondekjoler i mange typer designs. Du kan altså hos os finde en smuk blondekjole, uanset om du ønsker en lang kjole med slæb, en enkel kjole med få detaljer, eller en kort brudekjole. Når det kommer til udskæring har du også mange muligheder; Lange ærmer, 3/4 ærmer, korte ærmer, høj hals eller ingen ærmer.

Kom ind og prøv et udvalg af vores blondekjoler

Her på siden kan du danne dig et overblik over vores store udvalg af brudekjoler. Det kan være en god idé at have en idé om, hvad man søger, før man går på brudekjolejagt i diverse brudekjolebutikker, for ellers kan det være som at lede efter en nål i en høstak. Kommer du ind til os med en idé om, hvad du søger, har vi bedre mulighed for at finde et udvalg til dig, som du kan prøve. Har du nogen ubesvarede spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 45 85 51 51 eller sende en mail til info@bridefashion.dk, hvis du vil vide mere om vores butik eller service.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !