Konfirmationskjoler der følger tidens trends

Konfirmationen er den dag, hvor barnet indtræder i de voksnes rækker. Det er en milepæl i livshistorien for mange unge og huskes af de fleste som en betydningsfuld dag. Til særlige dage, vil man gerne iklædes særligt. Kjolen skal være unik og passe perfekt til den person der skal bære den – sådan er det også med konfirmationskjoler. Samtidig er det vigtigt at en konfirmationskjole balancerer mellem det unge og det voksne, ligesom konfirmanden gør. Vi har et stort udvalg af kjoler fra Real Silk & Lilly

Kom og prøv din konfirmationskjole i København, Nordsjælland

Her hos Bride Fashion har vi et stort udvalg af konfirmationskjoler i moderne design og høj kvalitet til fornuftige priser. En stylist, skrædder og farvekonsulent er personerne bag forretningen, et medarbejderteam der sikrer at vores kunder altid får den bedste service.

Når man køber en konfirmationskjole, så er det naturligvis vigtigt at den passer perfekt – at den passer perfekt betyder ikke kun, at den sidder flot, men også at den sidder godt. Kjolen skal være behagelig at have på samtidig med, at du skal se vildt flot ud. Når du kommer til en kjoleprøvning hos os, guider og vejleder vi dig til det helt rette køb. Vi tager udgangspunkt i dig, din personlighed, dine farver og dine mål og sørger for at du får en god dag og en perfekt kjole.  Se et udpluk af vores konfirmationskjoler. Kontakt os på tlf. 45 85 51 51 hvis du har spørgsmål.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu


❣ NYHED I BUTIKKEN ❣

Du kan nu efter jeres bryllup indlevere din Bride Fashion brudekjole i kommission i butikken.
Vi vil ganske gratis hænge kjolen i butikken i 6 måneder, hvor vi vil gøre alt for at sælge den videre.

På denne måde kan du få nogle af dine udgifter dækket, samtidig med at du gør miljøet og en kommende brud glad.
Du får 25% af den pris du selv har givet når kjolen bliver solgt og kan indlevere din kjole efter forudgående aftale.

Vi går ind for at skåne miljøet ❤

Giv os et kald og hør mere på 📞 45 85 51 51
Eller send os en mail på 💌 info@bridefashion.dk