Konfirmationskjoler der følger tidens trends

Konfirmationen er den dag, hvor barnet indtræder i de voksnes rækker. Det er en milepæl i livshistorien for mange unge og huskes af de fleste som en betydningsfuld dag. Til særlige dage, vil man gerne iklædes særligt. Kjolen skal være unik og passe perfekt til den person der skal bære den – sådan er det også med konfirmationskjoler. Samtidig er det vigtigt at en konfirmationskjole balancerer mellem det unge og det voksne, ligesom konfirmanden gør. Vi har et stort udvalg af kjoler fra Real Silk & Lilly

Læs mere

Udforsk stilarterne

Skal du konfirmeres og leder du efter den perfekte kjole? Hos Bride Fashion har vi også et stort udvalg af smukke konfirmationskjoler fra anerkendte mærker som Lilly og Real Silk. Fra lange til korte kjoler, ærmeløse eller med lange ærmer, med eller uden blonder, rummer vores sortiment noget for enhver konfirmand.

Vi har primært konfirmationskjoler fra Lilly og Real Silk, fordi de to mærker er kendt for deres flotte designs og høje kvalitet. Mens Lilly ofte tilbyder moderne og simple designs, har Real Silk et mere klassisk og elegant udvalg.

Ved du ikke om du skal vælge en kort eller en lang konfirmationskjole? Det afhænger af din personlige stil og præference. Lange konfirmationskjoler kan give et mere formelt udtryk, mens en kortere kjole, der går til omkring knæet, kan være mere afslappet og legende og kan give dig mere frihed til at bevæge dig rundt på dagen.

 

Gør din personlighed til din stil  

Konfirmationskjoler findes typisk i flere hvide nuancer, offwhite, råhvide, og nogle har enkelte elementer af farver, men du kan nemt gøre din konfirmationskjole mere personlig ved at style den, så den passer til din stil. Det kan nemlig nemt føles meget langt fra hverdagen at have en fin kjole på, men med de rigtige accessories kan du føle dig mere som dig selv.

Mulighederne er uendelige, når det kommer til at tilpasse konfirmationskjoler for at skabe et personligt touch. Uanset om du foretrækker en minimalistisk eller en mere overgjort stil, kan du finde din egen vej. Du kan starte med at vælge smykker, der komplimenterer kjolens design og eventuelt lidt farve eller personlighed.

Find det perfekte par sko, der både er behagelige og moderne. Selvom din kjole er mere klassisk, kan du stadig bære den med moderne sko, så du har det behageligt hele dagen.  

Mange vælger også at tilføje et bælte for at markere taljen eller skabe en kontrast.

Husk, din konfirmationskjole er en refleksion af din personlighed, og det er din dag, så lad din stil skinne igennem.

 

Start i efterårsferien med at søge efter konfirmationskjoler

Når det kommer til at finde den helt rigtige blandt et hav af konfirmationskjoler, er det en god idé at starte din søgen i god tid. Vent endelig ikke for længe, da din drømmekjole måske allerede er udsolgt, hvis du begynder for sent.

Ideelt set anbefaler vi, at du allerede begynder omkring efterårsferien i midten af oktober, da det er her, vi får alle konfirmationskjolerne hjem. Det giver dig god tid til at udforske forskellige stilarter, prøve forskellige kjoler, og sikre dig, at du finder den perfekte pasform. Så er der også god mulighed for at få tilpasset din kjolen, hvis der skal laves små ændringer, for at den passer helt perfekt. Ved at starte tidligt kan du også undgå stress og pres i sidste øjeblik.

 

Kom og prøv din konfirmationskjole i København

Her hos Bride Fashion har vi et stort udvalg af konfirmationskjoler i moderne design og høj kvalitet til fornuftige priser. En stylist og farvekonsulent er personerne bag forretningen, et medarbejderteam, der sikrer, at vores kunder altid får den bedste service. Når du træder ind i butikken, vil du møde enten Connie eller Anny, som vil hjælpe dig med at finde den helt rigtige konfirmationskjole.

Når du køber en konfirmationskjole, så er det naturligvis vigtigt, at den passer perfekt – at den passer perfekt betyder ikke kun, at den sidder flot, men også at den sidder godt. Kjolen skal være behagelig at have på samtidig med, at du skal se vildt flot ud. Når du kommer til en kjoleprøvning i vores butik i Virum nord for København, guider og vejleder vi dig til det helt rette køb. Selvom vi er beliggende i Nordsjælland, hjælper vi mange kunder fra resten af Sjælland, i Jylland og på Fyn, og vi tager altid udgangspunkt i dig, din personlighed, dine farver og dine mål og sørger for at du får en god dag og en perfekt kjole. Se et udpluk af vores konfirmationskjoler.

Kontakt os på tlf. 45 85 51 51 hvis du har spørgsmål.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !