A-facon - det mest sikre snit

A-facon er et af de allermest populære snit, når det kommer til brudekjole. Det har fået tilnavnet A-facon, fordi skørtet er formet som en tragt fra taljen ned til fødderne (eller knæene, hvis man ønsker en kort brudekjole), og dermed har form som bogstavet A. A-faconen er på grund af sin popularitet også fuldkommen tidløs, og er blevet brugt rundhåndet af designere både i brudekjoleverdenen, men også i modeverdenen generelt, gennem flere århundrede.

Her har vi 16 kjoler

A-facon

Taljen fremhæves

A-faconen er god til ALLE kropstyper – det gælder både dig, der har en stor barm eller en ikkeeksisterende barm, bredde hofter eller smalle hofter, flad mave eller bulende mave. Ved en kjole med A-facon er snittet lavet i taljen, så denne fremhæves – det er både smart, hvis du har et par ekstra kilo om maven og hvis du er meget smal. Hvis man ikke selv har meget talje, kan man vælge en kjole, hvor stoffet i skørtet er forholdsvis stift eller vælge et underskørt, så man skaber en illusion af timeglasfigur. Når det kommer til overdelen er der flere muligheder i forhold til ærmer og udskæring. Her gælder det om at finde den stil, der passer bedst til ens komfort og personlige stil.

Enkel eller detaljeret stil?

En brudekjole med A-form kan både bruges til de, der ønsker en helt enkel stil, uden for mange detaljer, hvor man fx kan vælge det tunge silke som materiale. Er du derimod mere til perler, blonder og fine detaljer, er A-faconen også en oplagt facon til dette. Hos Bride Fashion i Virum har vi et stort udvalg af brudekjoler med A-facon i både simpel og detaljeret stil.

Vi står klar til at hjælpe dig

I vores store butik i Virum, står vi altid klar til at rådgive dig, når du skal finde den brudekjole, der passer til både din facon, din stil og dit budget. Her på siden kan du se et udvalg af de brudekjoler med A-form, som vi forhandler i vores butik. Ønsker du en brudekjole med et andet snit, har vi naturligvis også mange andre at vælge imellem. Har du spørgsmål om vores kollektioner eller andet, står vi til rådighed i butikken, på telefon: 45 85 51 51 eller på mail: info@bridefashion.dk.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !