Fremhæv dine fortrin

Når du skal finde den rette brudekjole, handler det om at finde den kjole, der på fineste vis fremhæver netop dine fortrin. Her er det en god idé at kende sin kropstype og være tro mod den. En brudekjole med bar ryg er ikke en ligeså alsidig brudekjole som andre, da den indebærer meget synlig hud. Det er naturligvis forskelligt fra kjole til kjole, hvor dyb udskæringen er, men den helt dybe udskæring passer bedst til en forholdsvis slank krop. Man bør desuden have in mente, at man måske bør vælge en kjole, der dækker mere foran, så man ikke kommer til at vise alt for meget hud – det kan hurtigt blive vulgært og ufint. Man kan fx vælge en kjole med bådudskæring og/ eller lange ærmer, når man ønsker at fremhæve sin ryg.

Her har vi 39 kjoler

Blonde eller bar hud?

Når det kommer til brudekjoler med dyb ryg, har man i grove træk to valg; skal man kunne se den bare hud i udskæringen, eller skal den være dækket af gennemsigtigt blonde/ tyl? Hvis man føler sig utilpas ved at vise den helt nøgne hud, men stadig ønsker den dybe rygudskæring, kan man fordel vælge den type kjole, hvor der er syet et stykke blonde eller tyl ind under udskæringen. På den måde får man altså det bedste fra begge verdner.

Elegant og sexet

Det er helt op til dig, om du ønsker en kjole med en udskæring, der går helt ned til lænden, eller om du føler dig bedre tilpas, når udskæringen stopper over taljen. Uanset om du vælger en dyb ryg med blonde under eller ej, skaber du uden tvivl opmærksomhed med en sådan kjole. Den dybe ryg giver et sexet, men elegant udtryk, der er yderst klædeligt på bryllupsdagen, og som med garanti vil få din (kommende) mand til at tabe kæben.

Stort udvalg af brudekjoler med bar ryg hos Bride Fashion

I vores butik i Virum kan vores erfarne medarbejdere hjælpe dig med at finde et udvalg af brudekjoler, som du kan prøve på. Er du ikke til den dybe ryg, har vi naturligvis også brudekjoler med andre snit. Vil du vide mere om vores kjoler eller butik, er du mere end velkommen til at ringe til os på 45 85 51 51 eller sende en mail til info@bridefashion.dk, hvor vi med glæde besvarer dine spørgsmål.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !