En afslappet kjole

En brudekjole med stropper tillader en mere afslappet stil end den stropløse kjole. Stropperne gør, at corsagen/ overdelen på kjolen ikke behøver være nær så stram og stiv som overdelen på en stropløs brudekjole. Stropperne er med til at holde kjolen oppe, og er derfor ideel til de kvinder, der ønsker at vise bar hud, men ikke bryder sig om det stramme og stive look. Du kan sagtens få en brudekjole med stropper, der stadig er prydet med glamour, tyl og strut, men du kan også vælge en simpel kjole med stropper, der egner sig godt til rådhusbryllupper eller blot det mere nedtonede bryllup.

Her har vi 4 kjoler

Tykke, spaghetti, halterneck eller off-shoulder?

Når det kommer til selve stropperne, er der flere forskellige typer. Spaghettistropper er ikke de mest anvendte på brudekjoler, men ses indimellem besat med rhinsten, blonder eller perler, og kan danne et smukt kryds på ryggen. Mere typisk inden for brudekjoleverdenen er de tykke stropper, som ofte ses på brudekjoler med V-udskæring, hjerteudskæring eller bådudskæring. Den såkaldte ’halterneck’ kendetegnes ved stropper, der går om bag ved nakken og ses ofte på kjoler med en dyb rygudskæring. Off-shoulder stropper skaber et elegant look og giver os associationer til Disney prinsesserne. Som navnet antyder er der tale om stropper, der ikke skærer over skuldrene, men over det øverste stykke af armen og efterlader dermed skuldrene bare. Denne type stropper er ofte beklædt med tyl eller blonde, som er en flot detalje over den bare hud

Fremhæv dine arme

En brudekjole med stropper er ikke det sammen som en brudekjole med ærmer. En brudekjole med stropper dækker blot et lille stykke af skulderen, modsat brudekjoler med ærmer, der dækker hele skulderen og hele eller en del af armen. En brudekjole med stropper er derfor et godt valg til dem, der ønsker at fremhæve deres arme uden at være helt stropløs. Endnu en mulighed er brudekjoler uden ærmer, men med høj hals - her ser man ofte en stropløs corsage dækket af blonde, tyl eller mesh-stof med rhinsten- perler, der fortsætter op over kravebenene og går ind i halsen. Det gennemsigtige stof giver en illusion af blondeblomster eller sten på bar hud og er med til at skabe et elegant og romantisk look.

Se vore store udvalg af brudekjoler med stropper

Brudekjoler med stropper er et meget populært valg, da de fås i forskellige faconer og designs, og derfor har vi hos Bride Fashion også et stort udvalg af denne type brudekjole. Her på siden kan du danne dig et overblik over vores udvalg, og i vores butik i Virum har du mulighed for at mærke, føle, prøve og style de forskellige kjoler. Kontakt os gerne på 45 85 51 51 eller info@bridefashion.dk, hvis du har spørgsmål.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !