Atelier Pronovias

Er brudekjolen en af de vigtigste prioriteter i forbindelse med dit bryllup? Så skal du have en brudekjole af den fineste kvalitet fra det eksklusive mærke Atelier Pronovias. De ekstraordinære brudekjoler giver brude verden over en autentisk haute couture-følelse i et bryllupsskrud af den bedste kvalitet.

Her har vi 5 kjoler

Samarbejde i 25 år

Bride Fashion var et af de første brudebutikker i Danmark til at forhandle Pronovias kjoler, og vi er nu stolte af også at kunne præsentere den luksuriøse linje Atelier Pronovias, der består af haute couture-brudekjoler til den kræsne brud. Vi er imponerede over modellerne og kvaliteten og er glade for at kunne tilbyde mærket i vores butik.

 

Flere varianter

Vi forhandler flere kjoler fra Atelier Pronovias kollektioner, og derfor er vi helt sikre på at kunne finde en model, der passer til dig, uanset om du er ude efter en klassisk, romantisk, moderne eller helt unik kjole til din store dag. Fælles for kjoledesignene er dog, at de gode materialer og de enkelte detaljer. Vil du høre mere om de smukke brudekjoler fra Atelier Pronovias, så book en tid til et besøg i vores butik på Kongevejen 139 i Virum, hvor vi står klar til at guide dig til det helt rigtige kjolevalg.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu


❣ NYHED I BUTIKKEN ❣

Du kan nu efter jeres bryllup indlevere din Bride Fashion brudekjole i kommission i butikken.
Vi vil ganske gratis hænge kjolen i butikken i 6 måneder, hvor vi vil gøre alt for at sælge den videre.

På denne måde kan du få nogle af dine udgifter dækket, samtidig med at du gør miljøet og en kommende brud glad.
Du får 25% af den pris du selv har givet når kjolen bliver solgt og kan indlevere din kjole efter forudgående aftale.

Vi går ind for at skåne miljøet ❤

Giv os et kald og hør mere på 📞 45 85 51 51
Eller send os en mail på 💌 info@bridefashion.dk