Udvalgte brands

Hvis du drømmer om en brudekjole, der bærer præg af tidens trends, så er der sikkert en kjole fra Fashion Dreams, der vil passe dig. Kjolerne har alle et lidt skævt design eller sjovt tvist, der får kjolen til at skille sig ud fra mængden af de mere traditionelle brudekjoler. Du skal vælge en brudekjole fra Fashion Dreams, hvis du tør skille dig ud fra mængden og har lyst til at bære en mere moderne og nutidig kjole.

Her har vi 17 kjoler

Rygudskæringer hitter

Særligt rygudskæringer er en af de trends, der er meget oppe i tiden lige nu, og det går igen i designet hos Fashion Dreams. Mange af kjolerne har dybe rygudskæringer eller udskæringer i et særligt dekoreret design, der giver kjolerne et figurativt udtryk. En del af dem har også et korsetlignende design med snøre i ryggen, der leder tankerne hen på 1800- og 1900-tallets prægtige skrud.

 

Unikke kjoler

Hvis du ønsker en helt unik kjole på din store bryllupsdag, så kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis den kjole, der passer til dig og din personlighed. Forskellige brude har forskellige ønsker til, hvad der skal gøre lige præcis deres kjole speciel. Vi har mange års erfaring i at vejlede kvinder i at finde lige præcis det design og udtryk, der passer til dem.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu


❣ NYHED I BUTIKKEN ❣

Du kan nu efter jeres bryllup indlevere din Bride Fashion brudekjole i kommission i butikken.
Vi vil ganske gratis hænge kjolen i butikken i 6 måneder, hvor vi vil gøre alt for at sælge den videre.

På denne måde kan du få nogle af dine udgifter dækket, samtidig med at du gør miljøet og en kommende brud glad.
Du får 25% af den pris du selv har givet når kjolen bliver solgt og kan indlevere din kjole efter forudgående aftale.

Vi går ind for at skåne miljøet ❤

Giv os et kald og hør mere på 📞 45 85 51 51
Eller send os en mail på 💌 info@bridefashion.dk