Udvalgte brands

Hvis du drømmer om en brudekjole, der bærer præg af tidens trends, så er der sikkert en kjole fra Fashion Dreams, der vil passe dig. Kjolerne har alle et lidt skævt design eller sjovt tvist, der får kjolen til at skille sig ud fra mængden af de mere traditionelle brudekjoler. Du skal vælge en brudekjole fra Fashion Dreams, hvis du tør skille dig ud fra mængden og har lyst til at bære en mere moderne og nutidig kjole.

Her har vi 18 kjoler

Rygudskæringer hitter

Særligt rygudskæringer er en af de trends, der er meget oppe i tiden lige nu, og det går igen i designet hos Fashion Dreams. Mange af kjolerne har dybe rygudskæringer eller udskæringer i et særligt dekoreret design, der giver kjolerne et figurativt udtryk. En del af dem har også et korsetlignende design med snøre i ryggen, der leder tankerne hen på 1800- og 1900-tallets prægtige skrud.

 

Unikke kjoler

Hvis du ønsker en helt unik kjole på din store bryllupsdag, så kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis den kjole, der passer til dig og din personlighed. Forskellige brude har forskellige ønsker til, hvad der skal gøre lige præcis deres kjole speciel. Vi har mange års erfaring i at vejlede kvinder i at finde lige præcis det design og udtryk, der passer til dem.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !