En klassisk udskæring

Bådudskæringen er en meget klassisk og sober udskæring til brudekjoler, der hverken afslører eller dækker for meget. Navnet ’bådudskæring’ er formentlig opstået, da snittet ligner bunden på en båd – nemlig en blød, rund udskæring, som dog ikke er nær så rund som en halvcirkel, men er mere flad. Ved en sådan udskæring afsløres kravebenene og lidt af skuldrene. Bådudskæringen kan spores mange årtier tilbage, hvor man blandt andet så den hos Coco Chanels ikoniske ’little black dress’ båret af den mindst ligeså ikoniske skuespillerinde, Audrey Hepburn. Igen i 60’erne ser man bådudskæringen hitte stort på kjoler og bluser, og de fleste husker nok den uskyldige Baby fra filmklassikeren Dirty Dancing, som er iklædt bådudskæring det meste af tiden.

Her har vi 19 kjoler

Gem kavalergangen

De seneste år, har bådudskæringen igen fundet sin plads i modeverdenen – og dermed også i brudekjoleverdenen. Kavalergang er ikke nær så moderne at vise frem, som det har været, og med en bådudskæring får du gemt den lidt af vejen.

 

Alle kan bære en bådudskæring

Uanset om du har en stor eller en lille barm, kan du med fordel vælge en brudekjole med bådudskæring, der, i stedet for at fremhæve barmen, kan fremhæve andre dele af din krop. En brudekjole med bådudskæring er velegnet til alle kropstyper, da den fås i mange forskellige designs med forskellige snit. Bådudskæring er som sagt god til at fremhæve andre kropsdele end lige barmen, fx taljen, hvor man kan vælge en kjole, der går ind i taljen og falder blødt nedover hofterne. Ønsker du at fremhæve din ryg, er en kjole med bådudskæring og dyb ryg et oplagt valg – det kan nemlig hurtigt komme til at se vulgært og afslørende ud, hvis man vælger en brudekjole med dyb udskæring både foran og bagpå.

Find den rette brudekjole hos Bride Fashion

Hos Bride Fashion, der er beliggende i Virum, nord for København, fører vi et varieret udvalg af brudekjoler med bådudskæring til enhver smag. Vi har naturligvis også brudekjoler med andre udskæringer, så du er sikker på at finde en brudekjole, der falder i din smag hos os. Vi står altid klar med kyndig rådgivning, og vi ønsker at skabe den bedste oplevelse for dig, når du skal træffe et stort valg. Kontakt os gerne på 45 85 51 51 eller info@bridefashion.dk for nærmere information.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !