Real Silk - unikke kjoler til enhver konfirmand

Real Silk er en dansk producent af yndefulde, romantiske konfirmationskjoler. De smukke kjoler er designet efter tidens mode og er ofte præget af elegant blondedetaljer. Kjolerne fra Real Silk findes i mange forskellige udtryk, alt efter om du ønsker en simpel, moderne kjole eller en detaljeret kjole med perler, sten, tyl eller bælte. Fælles for alle konfirmationskjolerne fra Real Silk er, at de har et unikt udtryk, der med garanti vil matche dine ønsker.

Her har vi 17 kjoler

Vi guider dig

Hos Bride Fashion står vi klar til at vejlede dig omkring det helt rigtige kjolevalg til din store dag. Hos os får du altid en venlig og personlig service, så du og dine forældre i fællesskab kan finde præcis den kjole, du søger. Vi har altid et bredt og varieret sortiment af konfirmationskjoler i vores butik, så du er sikker på at kunne finde en, der lever op til dine drømme. Har du forelsket dig i en helt særlig kjole fra Real Silk eller en af vores andre forhandlere, bestiller vi den gerne hjem til dig. Ud over kjoler forhandler vi også et spændende udvalg af accessoirers, der matcher vores konfirmationskjoler i stil, nuance og materialer. Vi hjælper gerne med at sammensætte det helt rigtige tilbehør til din kjole, så du får et gennemført og elegant look.

 

Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål til vores sortiment er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 45 85 51 51 eller e-mail info@bridefashion.dk. Ønsker du at se vores store udvalg af konfirmationskjoler fra Real Silk og de mange andre mærker, så kig forbi vores butik på Kongevejen 139 i Virum. 

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu