Real Silk - unikke kjoler til enhver konfirmand

Real Silk er en dansk producent af yndefulde, romantiske konfirmationskjoler. De smukke kjoler er designet efter tidens mode og er ofte præget af elegante blondedetaljer. Kjolerne fra Real Silk findes i mange forskellige udtryk, alt efter om du ønsker en simpel, moderne kjole eller en detaljeret kjole med perler, sten, tyl eller bælte. Fælles for alle konfirmationskjolerne fra Real Silk er, at de har et unikt udtryk, der med garanti vil matche dine ønsker.

Her har vi 17 kjoler

Vi guider dig

Hos Bride Fashion står vi klar til at vejlede dig omkring det helt rigtige kjolevalg til din store dag. Hos os får du altid en venlig og personlig service, så du og dine forældre i fællesskab kan finde præcis den kjole, du søger. Vi har altid et bredt og varieret sortiment af konfirmationskjoler i vores butik, så du er sikker på at kunne finde en, der lever op til dine drømme. Har du forelsket dig i en helt særlig kjole fra Real Silk eller en af vores andre forhandlere, bestiller vi den gerne hjem til dig. Ud over kjoler forhandler vi også et spændende udvalg af accessories, der matcher vores konfirmationskjoler i stil, nuance og materialer. Vi hjælper gerne med at sammensætte det helt rigtige tilbehør til din kjole, så du får et gennemført og elegant look.

 

Høj kvalitet og gode materialer

Selvom konfirmationskjolen ofte kun bruges på den store konfirmationsdag, er kvaliteten ofte afgørende for det endelige look. Med en kjole fra Real Silk er du sikker på, at høj kvalitet er gennemgående, og at kun de bedste materialer er benyttet til produktion af kjolen. Konfirmationskjoler fra Real Silk kommer i mange forskellige designs, og ved at have direkte kontakt med producenten af kjolen, er der med Real Silk som leverandør et hav af muligheder for tilpasning af kjolen, hvis du f.eks. ønsker en speciel længde eller ønsker bestemte detaljer fremhævet.

 

Kig forbi vores butik og prøv din drømmekjole

Det er altid en god idé at prøve en konfirmationskjole inden, at man beslutter sig for, hvilken man ønsker at købe. Det er ikke altid nok, at kjolen er smuk og speciel, for når den skal bæres i mange timer, er det samtidig vigtigt, at den er behagelig at have på. Med professionel vejledning fra vores dygtige medarbejdere i vores butik, kan du finde en konfirmationskjole fra det velkendte mærke Real Silk, som ikke bare er smuk, men som samtidig er dejlig at have på.

 

Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål til vores sortiment er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 45 85 51 51 eller e-mail info@bridefashion.dk. Ønsker du at se vores store udvalg af konfirmationskjoler fra Real Silk og de mange andre mærker, så kig forbi vores butik på Kongevejen 139 i Virum. 

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu


❣ NYHED I BUTIKKEN ❣

Du kan nu efter jeres bryllup indlevere din Bride Fashion brudekjole i kommission i butikken.
Vi vil ganske gratis hænge kjolen i butikken i 6 måneder, hvor vi vil gøre alt for at sælge den videre.

På denne måde kan du få nogle af dine udgifter dækket, samtidig med at du gør miljøet og en kommende brud glad.
Du får 25% af den pris du selv har givet når kjolen bliver solgt og kan indlevere din kjole efter forudgående aftale.

Vi går ind for at skåne miljøet ❤

Giv os et kald og hør mere på 📞 45 85 51 51
Eller send os en mail på 💌 info@bridefashion.dk