Brudekjoler i alle prisklasser
Accessories > Brudesko

Stort udvalg af brudesko og selskabssko hos Bride Fashion

Bruden er ikke fuldt påklædt, før hun har fået brudeskoene på. Valg af sko til brudekjolen er det der afrunder og færdiggør brudens outfit og gør hende helt klar til den store dag. Fodtøjet skal først og fremmest passe perfekt, derefter skal det komplimentere kjolen og bruden. Hos Bride Fashion vægter vi begge dele højt. Vi har et stort udvalg af smukke kvalitets brudesko – og vi guider og vejleder altid vores kunder til det rette valg.

Vores medarbejderstab består af en stylist, en skrædder og en farvekonsulent der tilsammen sikrer, at du får den bedste service og det bedste resultat. Hvis du er interesseret kan du komme til en kjoleprøvning hos os – hvor vi selvfølgelig også viser dig vores udvalg af sko til din store aften.

 

Sko til bryllupsgæsten

Komfort, kvalitet, design og æstetik. 4 nøgleord der går igen i udvalget af de selskabssko, som vi forhandler hos Bride Fashion. Vi udvælger sko til vores sortiment ud fra præmisserne: høj kvalitet, god komfort og ikke mindst, at de skal være smukke og lækre at se på.

Igennem mange år har vi beskæftiget os inden for mode og design og vi sørger altid for at holde vores sortiment ajour med de nyeste tendenser inden for branchen. Vi går ikke på kompromis med æstetik og heller ikke med kvaliteten. Hos os finder du derfor det smukkeste og bedste til en fornuftig pris!

 

Kjoleprøvning og brudesko i København og Nordsjælland

En helt særlig dag, hvor du er i centrum. Optakten til den store dag er en del af oplevelsen og glæden ved et bryllup. At finde den helt rigtige kjole og hertil passende accessories er en del af optakten til ethvert bryllup. Her hos os sørger vi for, at du får en helt særlig og dejlig dag, når du skal finde din brudekjole hos Bride Fashion og tilbehør.

Kontakt os for nærmere information og vi sætter et arrangement sammen til dig. 

 


Brude- og selskabssko kollektion