En gravid mave i brudekjole

At få børn er en af livets største gaver, og måske ramler graviditeten sammen med en anden stor begivenhed – nemlig dit bryllup. Uanset om det var planlagt at være gravid under brylluppet eller ej, kan det uden problemer lade sig gøre, både i forhold til at se smuk ud i en brudekjole og i forhold til festlighederne.

Find den rette kjole

Selvom der selvfølgelig ikke findes ligeså mange brudekjoler til gravide kvinder, som der gør til ikke-gravide kvinder, skal du ikke fortvivle! Der findes nemlig mærker, der forhandler ventetøj, som også specifikt designer brudekjoler til gravide. Hvis du ikke skal have et formelt kirkebryllup, findes der desuden mange fine ventekjoler i hvid, både almindelige og selskabskjoler, som sagtens kan gå for en brudekjole. Det er desuden altid en spændende udfordring at tage udgangspunkt i ’de almindelige brudekjoler’ og lave dem om til ventekjoler. Hvis du er i dit første trimester, er der nemlig stor sandsynlighed for, at du kan passe en almindelig brudekjole, måske bare i en større størrelse, end hvad du normalt bruger. Mange brudekjolefirmaer tilbyder desuden, at man kan få syet brudekjolen til, eller samarbejder med en skrædder, der kan klare det. Man kan selvfølgelig ikke gøre kjoler større eller ’sy dem ud’, men man kan vælge en kjole, der passer om maven, og så få lagt den ind fx ved brystet. Man skal dog have i mente, at det ikke er alle brudekjoler, hvor dette kan lade sig gøre, da nogle er mere komplicerede at sy i end andre. En helt fjerde mulighed er, at få en kjole specialsyet, så du er helt sikker på, at kjolen passer til din krop.

Husk at have i mente, at maven vokser!

Der er en væsentlig ting, som du skal huske når man kigger på brudekjole, mens du er gravid  – maven vokser hver dag. Brudekjolen er ofte det første bruden tænker på, når forlovelsen er i hus. De fleste kvinder har en livslang drøm om at træde i en hvid brudekjole, som får en til at se fortryllende smuk ud, og det skal man selvfølgelig også som gravid! Ulempen er dog, at man ofte er nødt til at vente lidt længere end ellers med brudekjolen, så man er sikker på, at maven kan være i kjolen på den store dag. Du kan selvfølgelig sagtens tage ud og kigge på brudekjoler og søge inspiration, og i mange tilfælde kan man også ca. estimere hvor stor maven bliver, når du ved hvor langt du er i graviditeten på sin bryllupsdag.

 

Find nogle fine sko, som du kan holde til at have på

Noget andet vigtigt du som gravid skal tænke over ved dit bryllupsoutfit er skoene. Selvom du har været verdensmester i at gå i tårnhøje stiletter i dine ikke-gravide dage, er du nødt til at erkende at din gravide krop ikke kan holde til det samme som før. Det kommer selvfølgelig igen an på, hvor langt man er i sin graviditet. Hvis man blot er nogle uger henne, kan stiletter måske være en mulighed, hvorimod man måske bør gå efter den lave eller helt flade model, hvis man er længere henne. Hvis du insisterer på at have høje hæle på til dit bryllup, er det en god idé at satse på en lavere hæl. Desuden kan man købe diverse typer gelesåler til at ligge i skoen, som øger komforten. Hvis du insisterer på stiletterne, er det en god idé at have et par flade skiftesko i tasken til bryllupsfesten. Man kan sagtens finde fine hvide ballerinasko, som egner sig fint til bryllup, da det jo heller ikke er alle, der ønsker at have høje sko på til deres bryllup. Husk at tænke over, at dine fødder kan være hævede under graviditeten, så måske skal du vælge en større størrelse end normalt.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !