Vælg den rette kjoletype til din kropsform

Mange kommende brude har visuelle billeder af, hvordan de ønsker deres brudekjole. Det kan dog være en god idé at overveje, hvilke kjoletyper, der passer til den krop, som du har, når du skal vælge kjole. Det vigtigste er altid, at du føler dig smuk i din brudekjole, og dette kan du imødekomme ved at finde en kjole, som er tilpasset din krop.

Smal talje og smalle skuldre?

Har du en smal talje, brede hofter og smalle skuldre, har du den kropsform, som kaldes pæreformet. En prinsesseudskæring forbindes ofte med netop fremhævelsen af taljen, og denne er derfor ideel til bruden, som er pæreformet. De brede hofter vil ofte betyde bredere lår, og en alt for kort kjole vil sætte fokus her i stedet for på taljen, som ellers ønskes fremhævet. De smalle skuldre er gode til f.eks. bådudskæringer eller kjoler med ærmer og dyb ryg, da disse samtidig vil fjerne fokus fra barmen.

Stor barm og brede hofter?

Med en timeglasfigur har du en stor barm og brede hofter kombineret med en smal talje. Ligesom med den pæreformede figur, giver det god mening at fremhæve den smalle talje, men med timeglasfiguren skal man passe på med alt for løse kjoler, som får hofterne og den store barm til at se endnu større ud. Havfruesnittet er perfekt til kvinder, med timeglaskropsform, og selvom det for mange kan virke besværligt at skulle bære en kjole uden stropper med en stor barm, er det ikke umuligt. Tunge stoffer som f.eks. blonder eller lignende kan gøre kjolen – og dermed kroppen – tung, og dette må også overvejes.

Slanke ben og lille bagdel?

Hvis du er æbleformet, har du som regel en lille bagdel og slanke ben men også en rimelig barm og brede skuldre. Med en æbleformet krop er det vigtigt, at du ikke forsøger at fremhæve din talje, da denne ikke vil være så tydelig. Derfor giver det god mening at vælge en kjole i A-snit, som skærer over maven på taljens smalleste sted. En kjole med blødt fald vil samtidig være smuk, da denne giver et let look, som passer til den lille bagdel. En kort kjole, som ikke sidder stramt vil også kunne fremhæve de slanke ben og give et smukt finish.

Gravid, plussize eller 2. gangs brud?

Hvis du ikke føler, at du passer på nogle af ovenstående kropsformer, eller hvis du ønsker en speciallavet kjole til dit 2. bryllup f.eks. i farver, kan det stadig være en god idé at overveje, hvilke modeller, der passer til din kropsform. Selvom du f.eks. er gravid, vil du kunne få professionel hjælp til at finde en kjole, som passer til din krop. 

Fremhæv det bedste ved dig!

Selvom en kjole, der er tilpasset den enkeltes kropsform kan være et godt skridt i retningen mod at blive en smuk brud, er det vigtigste at huske, at du som kommende brud skal føle dig glad og tilpas i din brudekjole. Sørg for at fremhæv det, som du mener, er det bedste ved din krop – på den måde bliver du mest glad for din kjole.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !