Tilretning af brudekjole

Når du har fundet brudekjolen hos Bride Fashion, så er tilretningen af denne også en vigtig del. En tilretning hjælper, hvis du gerne vil tilføje små detaljer til kjolen, eller hvis den skal rettes til i størrelsen, enten hvis den er lidt for lille eller stor. Men hvad ved du egentlig om tilretningen af brudekjolen? Her kan du læse med og få svar på de hyppigste spørgsmål.

Hvorfor er tilretning af brudekjolen en god idé?

En tilretning af brudekjolen er alfa omega for den helt rette pasform til dig. En tilretning gælder uanset om din brudekjole er specielt skræddersyet til dig, eller om du har købt den i en standardstørrelse. Tilretningen af brudekjolen kan have mange formål, og denne er ikke kun til gavn, hvis størrelsen skal justeres. Med en tilretning af brudekjolen kan du tilføje nye detaljer og elementer til din brudekjole, så du kan gøre den helt unik. Eksempelvis er der mange, der ønsker at tilføje stropper til en ellers stropløs kjole. I bund og grund handler en tilretning af brudekjolen om en tilpasningen af kjolen, så den matcher din krop og ønsker og dermed opfylder dine drømme. Her er det vigtigt at have for øje, at det nogle gange er nødvendigt med mere end én tilretning af brudekjolen. Dermed sætter du det sidste prik over i’et på din fortryllende brudekjole.

Butikkens åbningstider

Mandag - torsdag

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 - 18.00

Lørdag

10.00 - 15.00

Søndagsåbent hele januar

11.00 - 14.00

Hvor kan man få hjælp?

Tilretning af brudekjolen er altså et must. Heldigvis har de fleste brudekjolebutikker tilkoblet en skrædder, som foretager denne tilretning. På denne måde er du også garanteret en tilretning, som bliver foretaget af en skrædder, som har erfaring med brudekjolebutikkens sortiment af kjoler. Hvis du derimod skal bruge en selvstændig skrædder, så findes der mange skrædder og systuer i landet, som også udfører tilretning af brudekjoler.

 

Hvornår bør man få brudekjolen tilrettet?

Det er ikke helt ligegyldigt, hvornår tilretningen af brudekjolen finder sted. Flere anbefaler, at tilretningen af brudekjolen skal klares så tæt på den store dag, som overhovedet muligt. Dermed ikke sagt, at det skal ske dagen forinden, da der stadig skal være tid til, at dine ændringer af kjolen kan laves og være klar til dagen. Den første tilretning finder ofte sted 4-8 uger før brylluppet. Hvis du finder din brudekjole hos en brudekjolebutik, som har en tilkoblet skrædder, så er det altid en god idé at planlægge tidspunktet for tilretningen samme dag, som du køber kjolen. På denne måde får du rådgivning i, hvornår det skal ske i forhold til din bryllupsdato. Endvidere er du garanteret, at du når det inden brylluppet og ikke risikerer unødvendigt tidspres.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu


❣ NYHED I BUTIKKEN ❣

Du kan nu efter jeres bryllup indlevere din Bride Fashion brudekjole i kommission i butikken.
Vi vil ganske gratis hænge kjolen i butikken i 6 måneder, hvor vi vil gøre alt for at sælge den videre.

På denne måde kan du få nogle af dine udgifter dækket, samtidig med at du gør miljøet og en kommende brud glad.
Du får 25% af den pris du selv har givet når kjolen bliver solgt og kan indlevere din kjole efter forudgående aftale.

Vi går ind for at skåne miljøet ❤

Giv os et kald og hør mere på 📞 45 85 51 51
Eller send os en mail på 💌 info@bridefashion.dk