Rensning af brudekjolen

Skal din Bride Fashion brudekjole renses? Det er ikke altid, at brudekjolen er så smuk og ren efter den store bryllupsfest, som da du tog den på. Det er derfor altid en god idé med en rensning af brudekjolen, uanset om du planlægger at beholde eller sælge den. Her er det vigtigt at have for øje, at ingen brudekjoler er ens, hvilket betyder, at der er forskellige krav til forskellige kjoler. Læs med her og find ud af, hvilke muligheder der er for rensningen, og hvordan du selv kan rense din brudekjole.

Rensningen af brudekjolen kan foregå på forskellige måder. Der findes mange gode råd til, hvordan man kommer snavs på brudekjolen til livs. Rensningen af din brudekjole afhænger i bund og grund af din individuelle kjole, som du altid skal have in mente, når du skal beslutte dig for, hvilken og hvordan rensningen af brudekjolen skal foregå.

Få professionel hjælp til rensningen af brudekjolen

En brudekjole kan ofte være af sart materiale, som kræver den helt rette behandling, så rensningen ikke gøre mere skade end gavn. Alene af denne grund vælger de fleste at få professionelle fagfolk til at udføre arbejdet. På denne måde er du sikret, at din dyrebare og ikke mindst betydningsfulde brudekjole er i de rette hænder. Mange brudekjolebutikker har erfaring med renserier, og de vil derfor ofte kunne anbefale dig, hvor du skal henvende dig. Derudover er det muligt at finde renserier, som er specialiseret i brudekjoler.

Rens brudekjolen selv

Hvis du derimod ønsker at rense din brudekjole på egen hånd, så findes der også råd for dette. Faktisk findes der også brudekjoler som tåler hjemmevask, men her er det stadig vigtigt at have tungen lige i munden. Hvis din brudekjole kan være i din vaskemaskine, så er det vigtigt, at du vasker kjolen på et skånsomt program, eksempelvis på silkeprogram. Efterfølgende er det bedst, hvis du undgår tørretumbleren og i stedet for lader den tørre udendørs. Hvis kjolen har påtaget sig enkelte pletter, som kan være vanskelige at komme til livs, så er tandbørsten et godt værktøj.

Kontakt fagfolk

Brudekjoler er forskellige, og netop af denne grund er det altid en god idé at kontakte fagfolk nær dig – uanset om du overvejer at rense din brudekjole selv eller ej. På denne måde sikrer du dig den rette behandling af den pågældende kjole. En rensning af kjolen er ikke kun aktuel, hvis du ønsker at sælge brudekjolen, men den foreviger også din smukke og unikke kjole, som du kan se tilbage på med glæde, hvis du vælger at gemme den. Brudekjolen skal gemmes med manér. 

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !