Få et smukt og fantastisk bryllup på rådhuset

Skal du og din forlovede giftes på rådhuset? Et rådhusbryllup ses ofte som det modsatte af et kirkebryllup, men når det kommer til tøj og udseende, er det ikke altid sådan, det hænger sammen. At skulle giftes på rådhuset er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at man ikke kan tillade sig at bære en hvid, stor og smuk traditionel brudekjole, men flere vælger alligevel at blive gift i en kort, farvet kjole, som eventuelt bærer mere præg af personlige ønsker – hvad du vil have, er op til dig!

 

Vær smuk med en traditionel brudekjole

Der er mange forskelle – men også mange ligheder – mellem de to former for vielse, som er mest populære i Danmark. En borgerlig vielse foregår på rådhuset, og det er her ikke en sædvane, at bruden bærer en hvid kjole og slør, som det eller er ved et kirkebryllup. En borgerlig vielse vil ofte være hurtigere overstået end et kirkebryllup, og netop dette er også en af grundene til, at mange kvinder ikke føler, at de skal klædes ligeså smukt på her, som til en traditionelt kirkelig vielse. Det er dog helt forkert, og flere vælger en traditionel brudekjole, selvom de skal giftes på rådhuset. For de fleste kvinder giver dét at stå i en brudekjole en helt speciel følelse af skønhed, og denne følelse er noget, som alle kvinder fortjener at opleve. Følelsen kan dog også opnås ved andre kjoler, og den rette kjole er den, som du kan lide.

Lad din personlighed vise sig i en farvet kjole

Hvis du skal giftes på rådhuset, og du ønsker et mere afdæmpet look, kan du med fordel vælge en selskabskjole, som er tilpasset dine ønsker. Dette giver også mulighed for at vælge en smuk og farvet kjole, som ikke strider imod traditioner, som den ellers ville ved et kirkebryllup. Der findes et hav af selskabskjoler og gallakjoler, som alle er passende til et rådhusbryllup, og som brud vil du ofte kunne sætte dit eget præg på kjolen og dermed stadig få en ekseptionel oplevelse, når du skal vælge din kjole. At du vælger en anderledes kjole, som f.eks. er kort og rød eller med slæb og grøn betyder ikke, at du ikke er smuk – du er en smuk brud, hvis du føler dig godt tilpas og stråler i din kjole, fordi du har valgt den rigtige!

Opfyld dine drømme og ønsker

Om du skal giftes i en kirke eller på et rådhus er ikke afgørende for, om du bliver en smuk brud. At føle sig smuk på den store dag handler om, at dine ønsker og drømme er opfyldt, og dette bør derfor altid være i fokus, når du skal købe din kjole. Lad dig ikke påvirke af andres tanker om, hvordan et traditionelt rådhus- eller kirkebryllup forløber, men lad dig i stedet inspirere af dine egne tanker og de kjoletyper, som passer til din krop.

Tidsbestilling

Aktuelt lige nu

Vi skyder det største lagersalg i butikkens historie i gang d. 1 august, hvor ALLE BUTIKSKJOLER ER NEDSAT 50 %
Vi rydder op og sælger derfor FLERE HUNDREDE BRUDEKJOLER ud af butikken !!!
Du kan se nogle af de skønne kjoler herDer vil desuden være masser af flot tilbehør til enhedspriser !!

Du er velkommen til at tage en hjælper med, da vi forventer der bliver meget travlt !
Hvis du vil sikre dig et prøverum, så book en tid allerede nu !