Brudekjoler i alle prisklasser
Selskabstøj & Gallakjoler > selskabstøj & gallakjoler eksklusive

Kjoler med wow-faktor

Selskabstøj & gallakjoler eksklusive fra 5000,- kr.

Nogle gange skal en kjole bare lige kunne det ekstra – på den måde, at gæsterne vender sig om efter dig, når du går ind i lokalet, og du selv føler dig som en Hollywood-stjerne for en aften og langt væk fra madpakker, opvask og vasketøjskurv. Vores udvalg af eksklusive festkjoler, selskabskjoler og gallakjoler har den ekstra wow-faktor, der skal til for at føle sig som en sand diva.

 

Uanset festen

Der kan være forskellige anledninger til, at du er på udkig efter en eksklusiv gallakjole. Måske skal du til afsluttende gallafest på gymnasiet, eller måske skal du med din kæreste eller mand til Blå Fest – den store gallafest, der afslutter hele forløbet af hærens basisuddannelse, hvorefter Den Kongelige Livgardes værnepligtige kan påbegynde vagtuddannelsen. Det kan også være, at du skal til prisuddeling eller blot har lyst til at iklæde dig en eksklusiv gallakjole til en større fest. Hovedreglen er, at hvis herrerne skal være i kjolesæt – det vil sige kjole og hvidt – så skal kvinderne være i gallakjole.

 

Stort udvalg

Der findes et utal af varianter af den klassiske, eksklusive gallakjole. Typiske materialer er silke, satin, organza, chiffon og fløjl. Den skal være lang, men det kan være forskelligt, om man ønsker den skal have et lille slæb eller i stedet blot gå ned til fødderne. Vi har også kjoler med blonder og i mange forskellige farver – uanset fest og personlighed skal vi nok finde en eksklusiv gallakjole, der får dig til at stå ud.