Brudekjoler i alle prisklasser

Elegant, dansk design

Hos Bride Fashion forhandler vi et stort udvalg af smukke og elegante konfirmationskjoler fra det danske mærke Lucca. Lucca er et anerkendt mærke inden for både konfirmations- og brudekjoler, der sælger de smukkeste kreationer til konfirmander og brude i både Skandinavien og resten af verden. Konfirmationskjolerne fra Lucca er kendte for deres stilfulde design, høje kvalitet og enkle udtryk. Med en kjole fra Lucca på din store dag er du sikret en kjole i de lækreste materialer, som med sikkerhed vil leve op til alle dine ønsker.

 

Find din drømmekjole

Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker til en kjole. I samarbejde med både konfirmand og forældre guider vi dig til lige præcis den kjole, der opfylder både drømme og budget. Hos os er du velkommen til at prøve alle de kjoler, du ønsker, så du går herfra med den rigtige kjole.

Vi forhandler naturligvis også et bredt udvalg af sko, leggins og andet tilbehør til konfirmanden. Kig forbi vores butik og se det smukke sortiment.

 

Kig forbi os i dag

Hvis du vil vide mere om de elegante konfirmationskjoler fra Lucca eller se de mange andre kjoler i vores sortiment, så kig forbi vores butik på Kongevejen 139 i Virum. Har du spørgsmål så kontakt os på telefon 45 85 51 51 eller e-mail info@bridefashion.dk