Brudekjoler i alle prisklasser
FAQ

FAQ

LIDT OM BRIDE FASHION:

Forretningen har eksisteret i 25 år og er en af de største i Danmark. Anne-Kathrine Sørensen blev  ansat i forretningen for 15 år siden og overtog ejerskabet for 5 år siden. Anne-Kathrine er meget stolt af sit fantastiske personale som brænder for at klæde brude og selskabskunder flot på. Du vil opleve en forretning med god stemning, fordi forretningens medarbejdere s udnytter og bruger hinandens kompetencer.

Inden Anne-Kathrine kom til Bride Fashion arbejdede hun som skrædder og syede brude- og selskabskjoler. Hun havde desuden i en årrække Etta Cameron som fast kunde.  Når du besøger Bride Fashion kan du  finde en skrædder, stylist og en farvekonsulent. 

HVORNÅR SKAL JEG VÆLGE MIN BRUDEKJOLE:
Vi sælger selvfølgelig mange af de over 1000 brudekjoler vi altid  har i forretningen, men hvis vi skal bestille en ny kjole hjem er der som udgangspunkt 4-5 mdr. leveringstid og dertil skal man også bruge tid til skrædder. Som udgangspunkt anbefaler vi , at man finder kjolen 8 måneder før brylluppet. Så har man alle muligheder åbne.

HVEM OG HVOR MANGE SKAL MED, NÅR JEG SKAL PRØVE BRUDEKJOLER?
De fleste brude vil gerne have deres mor, svigermor,søster eller god veninde med og det er også en både hyggelig og sjov oplevelse at dele med sine nærmeste. Vi anbefaler som udgangspunkt at du har 2 eller max.3 med når du skal prøve. Husk også at valget af kjole i sidste ende er dit valg og at den kjole du føler dig bedst tilpas og smukkest i også er det bedste valg. Det er derfor vigtigt, at du gør dig dette klart, hvis du på forhånd ved at du stilmæssigt er langt fra f.eks. din veninde. Det er din dag og dit bryllup. Det er heldigvis sjældent at en veninde taler drømmekjolen helt væk fra bruden, men det sker og det er rigtig synd, hvis du står og synes du er den smukkeste brud i verden. 

MÅ VI FOTOGRAFERE BRUDEN I DE FORSKELLIGE MODELLER?
Forbud har umiddelbart altid en negativ klang, men når vi frabeder os fotografering af bruden har det flere årsager. Når bruden prøver kjoler skal det gerne være en dejlig og ægte oplevelse og fotografering kan virke meget forstyrrende for alle parter, ikke mindst for bruden. Det er pludselig det som tilskuerne koncentrerer sig om og sidder ikke længere bare og nyder det de oplever. Desuden kan brudens følelse i kjolen ikke ses på billeder og det er mindst lige så vigtigt som hvordan kjolen ser ud. Når bruden har den rigtige følelse i en kjole og beslutter sig for den må der tages billeder. Der er også konkurrencehensyn, der gør at vi beskytter os mod kopier o.s.v. Vi har desværre oplevet ufine metoder, som vi tager stor afstand fra og da vi har et højt kvalificeret personale, som skal have løn for deres arbejde bliver vi desværre nød til at have disse regler.

HVIS JEG ER GRAVID?
Du kan sagtens blive en rigtig smuk gravid brud, men desto længere du er i graviditeten desto færre muligheder er der selvfølgelig i kjolevalget. Maven (stor eller lille) skal jo være der på en måde, så du føler dig godt tilpas. Vi har desuden alle som udgangspunkt forskellige kroppe uanset graviditet eller ej. Udfordringen for os som skal klæde dig på er at finde den kjole, der viser maven på den rigtige måde og som samtidig kan imødekomme dine ønsker bedst muligt. Hos os er vi ikke så meget tilhængere af graviditetsbrudekjoler, selvom vi selvfølgelig har dem i forretningen. Vi kan godt lide at lege med alle vores kjoler og ser som før nævnt meget på hvordan den enkelte krop ser ud. Vi har klædt 8 mdr. store maver på og er stolte af det vi har kunnet præstere. Du har et professionelt team med uddannede skræddere imellem, så du kan trygt lægge vejen forbi.

KAN JEG VÆLGE KJOLE, HVIS JEG GERNE VIL VÆRE GRAVID?
Vi bliver ofte spurgt om hvad man gør, hvis man bliver gravid efter man har købt sin kjole. Mange piger bliver af den ene eller anden årsag ikke bare gravide.  Vi kan derfor ikke altid vide om det måske bare er en lille, stor eller almindelig mave, der skal i kjolen. Hører du til blandt disse piger er det bedste du kan gøre at melde ud til os at du planlægger at blive gravid, for så kan vi tage højde for ”næsten” alt ved kjolevalget. Det er under alle omstændigheder godt at være i god tid med kjolevalget og du har sandsynligvis masser af spørgsmål. Vi er vant til kunder som dig, så du er i trygge hænder hos os og vi har endnu aldrig oplevet at en brud er kommet af sted i en forkert kjole. Vi er her for at hjælpe og vejlede dig.

HVIS JEG ER GRAVID OG SKAL GIFTES EFTER JEG HAR FØDT?
Er du i denne situation har du alle muligheder. Kom så tidligt i din graviditet som muligt, for så kan vi finde den kjole du drømmer om, da din figur nogenlunde vil være den samme efter fødslen. Det afhænger selvfølgelig af hvornår efter fødslen du skal giftes , om du ammer eller ej o.s.v. Det er nemmere at finde din kjole mens du er i starten af graviditeten end hvis du lige har født.

BUDGET?
Bryllupper er forskellige og det er budgetter også. Vi har stor respekt for et givet kjolebudget. Du kan sagtens blive en fantastisk smuk brud, selvom du ikke spenderer en masse penge, men det er klart, at prisen sætter en naturlig grænse for hvad der er muligt. Vi viser ikke de kostbare blondekjoler frem, hvis vi på forhånd ved at budgettet er på omkring de 5000,- kr. Vi har mange brude, der skal holde sig inden for et givet budget og typisk vil rådhusbruden heller ikke bruge så meget på kjolen som kirkebruden. Spørg os om dine muligheder. Det er det vi er her for.

2 GANGS BRUD?
Vi har brude i alle aldre og alle kommer med hver sin historie. Nogle vil helst ikke have for stort et skrud på 2 gang men måske hellere være lidt mere enkle, men igen er der ikke nogen fast ”opskrift”. Det vigtigste er at du føler dig smuk og godt tilpas og ikke er bange for at give den gas, hvis det er det du har lyst til.