Brudekjoler i alle prisklasser
Brudekjoler > Kollektioner > Modeca

Moderne brudekjoler med et feminint touch

Modeca er en hollandsk producent af elegante, klassiske brudekjoler. Brandet blev grundlagt i 1946 i Holland og er i dag kendt for deres håndlavede, unikke designs inden for brudemode. Navnet Modeca har gennem 70 år været velkendt i det internationale brudemiljø. Modecas kollektioner består af et smukt, yndigt udvalg af simple, klassiske, ofte tætsiddende brudekjoler, der fremhæver kvindens former på smukkeste vis. Modecas kjoler er kendetegnet ved smukke, vintagedetaljer, der gør dem til et elegant valg for enhver brud.

 

Kjoler for enhver smag

Hos Bride Fashion har vi udvalgt de smukkeste kjoler fra Modecas kollektioner, der alle er kendetegnet ved deres elegante snit, bløde materialer og feminine design. Ligegyldigt om du er på udkig efter en enkelt blondekjole med et strejf af vintage eller en moderne, eksklusiv kjole, så kan du hos os finde en kjole præcis efter din stil og ønsker. Har vi ikke din drømmekjole i butikken, så bestiller vi den gerne hjem til dig.

 

Find din drømmekjole i dag

Er du på udkig efter kjolen til den store dag, så ring til os og bestil tid til prøvning. Vi har et stort udvalg af brudekjoler i alle prisklasser og designs.  Har du spørgsmål så kontakt os på telefon 45 85 51 51, e-mail info@bridefashion.dk eller kig forbi vores butik på Kongevejen 139 i Virum.