Brudekjoler i alle prisklasser
Brudekjoler > Kollektioner > Justin Alexander

Prisvindende, vintageinspireret design

Hos Bride Fashion har vi et stort udvalg af brudekjoler fra Justin Alexander. Justin Alexander er en prisvindende designer og producent af feminine og moderne brudekjoler. Kjoledesigneren debuterede på scenen for brudemode helt tilbage i 1949 og har dermed mere end 65 års erfaring med design af kjoler til brude verden over. Brudekjoler og tilbehør fra Justin Alexander er kendetegnet ved et klassisk design med romantiske detaljer inspireret af vintagestilen. Det moderne, high-end design kombinerer couturestilen med overkommelige priser. Brudekjoler fra Justin Alexander er desuden kendt for deres enestående kvalitet og udsøgte stil med et twist af ikonisk glamour fra 1920’ernes USA.

 

Elegante detaljer i en tidsløs kjole

Er du på udkig efter en tidsløs brudekjole skabt med overdådige blonder, unikke perlebroderier, elegante udskæringer og helt særlige detaljer, så er en kjole fra Justin Alexander den helt rigtige for dig. Med det vintageinspirerende design er du sikret en kjole, som aldrig går af mode. Hos Bride Fashion har vi et varieret udvalg af brudekjoler fra Justin Alexander – lige fra de store, tunge kjoler med slæb til de mere simple, elegante kjoler. Kig forbi vores butik, hvis du vil se og prøve de smukke kjoler.

 

Se vores store udvalg

Vi står altid klar til at hjælpe dig et skridt nærmere din drømmekjole. Kig forbi vores butik på Kongevejen 139 i Virum, hvis du vil se vores mange kollektioner til enhver smag. Har du spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 45 85 51 51 eller e-mail info@bridefashion.dk