Brudekjoler
Brudekjoler > Kollektioner

Vores kollektioner

Din brudekjole skal passe perfekt!

Brudekjoler i alle stilarter, størrelser og prislejer er det du kan forvente, når du besøger Bride Fashion!

Derudover kan du forvente en professionel vejledning omkring det rigtige valg af brudekjole, så den komplimenterer din skikkelse optimalt. En brudekjole er på alle måder en unik beklædningsgenstand, som skal vælges med omhu. Det er meget forskelligt, hvor mange brudekjoler man som brud skal forvente at prøve. Den ene brud prøver måske 3 brudekjoler, den anden 8 brudekjoler - det er aldrig til at forudsige, men vi hjælper dig uanset hvordan dit behov er. 

Det er blandet andet også derfor, at du aldrig skal købe din brudekjole på internettet. Det er umuligt, at vide hvordan den vil sidde på dig og om linjerne er rigtige.

  • Hvordan føles materialet?  
  • Er det behageligt eller kradser det? 

Dette skal man ikke gå på kompromis med, når man vælger sin brudekjole.

 

Nye trends i det nye år

Brudekjoler i alverdens blonder bliver det mest brugte materiale i det kommende år. Dybe rygudskæringer, fantastiske blondeslør eller de klassiske Kennedy – inspirerede kjoler er ved at se dagens lys. Der er næsten ingen grænser for hvad du som brud har af muligheder.

Hos Bride Fashion fører vi kjoler fra mange forskellige brands bl.a.:

Disney`s nye film ”Frozen”  kan  med sine kjoler tilfredsstille selv den vildeste prinsessedrøm, hvor du som brud  sættes i centrum til dit helt eget eventyrlige bryllup. Så hvis du har en prinsesse gemt i maven kan du glæde dig til, at lade hende springe ud i fuldt flor.

Husk, at du som brud er den der suverænt bestemmer!