Brudekjoler i alle prisklasser
Accessories > Sjaler

Pift outfittet op

Sjalet hænger i næsten alle kvinders garderober, og det er der en grund til: Et sjal er det perfekte outfit-supplement og opkvikker til dit look, hvad enten det hænger som noget blødt på skuldrene, noget blødt at putte sig i eller som pynt om halsen. Hos Bride Fashion har vi sjaler i flere forskellige former og afskygninger, der passer til næsten alle kjoler.

 

Skal du til vinterbryllup?

Hvis du skal med som gæst eller selv står brud til et vinterbryllup, er et sjal et must. Der er ikke noget, der kan ødelægge en flot festkjole, gallakjole eller brudekjole mere end en stor dynejakke, så man slet ikke kan se kjolen. Men samtidig skal man jo også kunne nyde dagen uden at ryste af kulde. Et sjal er det perfekte kompromis, du kan skutte dig under – så du kan holde varmen uden at gå på kompromis med dit fantastiske look.

 

Stadig højeste mode

Sjalet stammer fra det antikke Mellemøsten og Asien og har lige fra begyndelsen typisk været forbeholdt de velhavende kvinder og var ofte udført i kostbare stoffer og materialer. I 1800-tallet var sjalet et must-have og den største modedille, som alle kvinderne med de flotte kjoler dengang bar som værn mod kulden. I dag er sjalet stadig populært og anvendt af næsten alle kvinder, der vil holde varmen med stil.