Brudekjoler i alle prisklasser
Accessories > Frederikke Reichhardt smykker

Unikke, eksklusive smykker fra Frederikke Reichhardt

Ludvig Design by Frederikke Reichhardt er smukke, håndlavede smykker fremstillet af perler, krystaller og ædle metaller fra hele verden. Hvert eneste smykke er designet eksklusivt af den talentfulde smykkedesigner Frederikke Reichhardt. I kollektionerne findes et stort udvalg af både lange og korte halskæder samt fine øreringe. Kendetegnet for alle smykkerne er deres unikke, ekstravagante udtryk, der gør dem ideelle som accessories til brudekjolen.

 

Elegant tilbehør til din drømmekjole

Smykkerne fra Frederikke Reichhardt bliver blandt andet solgt i New York, London og København. Frederikke Reichhardt er stadig en upcomming designer, så med et elegant smykke fra hendes kollektion, vil du være sikret et unikt tilbehør til din store dag. Er du på udkig efter andet tilbehør til din galla- eller brudekjole, har vi hos Bride Fashion også et stort udvalg af sko, tasker, slør og sjaler. Har du brug for hjælp til at vælge det helt rigtige smykke, sko eller taske til din kjole, så står vi naturligvis klar til at vejlede dig.

 

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores kollektioner eller har du helt særlige ønsker til en kjole eller tilbehør, så kontakt os på telefon 45 85 51 51 eller e-mail info@bridefashion.dk. Du er også meget velkommen til at kigge forbi butikken på Kongevejen 139 i Virum.