Brudekjoler
Accessories > Selskabssko

Selskabssko

Komfort, kvalitet, design og æstetik – Få selskabssko som har det hele

4 nøgleord der går igen i udvalget af de selskabssko, som vi forhandler hos Bride Fashion. Vi udvælger sko til vores sortiment ud fra præmisserne: høj kvalitet, god komfort og ikke mindst, at de skal være smukke og lækre at se på.

Igennem mange år har vi beskæftiget os inden for mode og design og vi sørger altid for at holde vores sortiment ajour med de nyeste tendenser inden for branchen. Vi går ikke på kompromis med æstetik og heller ikke med kvaliteten. Hos os finder du derfor det smukkeste og bedste til en fornuftig pris!

Vores medarbejderteam består blandt andet af en skrædder, en stylist og en farvekonsulent. Tilsammen et team der kompetent og erfarent kan hjælpe dig med, at vælge de helt rigtige selskabssko og eventuelt kjole.

 

Prøvning af selskabssko i København og Nordsjælland

Med kyndig vejledning og rådgivning hjælper vi dig til, at finde de helt rigtige selskabssko.

Når du kommer til en prøvning hos os, spørger vi ind til dig og hvilket arrangement det er du skal til. Herved finder vi frem til hvilke sko der er fordelagtige for dig – således pådutter vi aldrig 12 cm høje hæle til kvinden, der egentlig ikke bryder sig om høje hæle, ligesom vi ikke finder romantiske flade sandaler til den udfordrende femme fatale – Nej, vi finder de sko der passer til dig!

 

Selskabssko kollektion: