Brudekjoler
Accessories > Brudesko

Brudesko

Brudesko fra Bride Fashion

Bruden er ikke fuldent iklædt, før hun har fået sine brudesko på. Valg af sko til brudekjolen er det der afrunder og færdiggør brudens outfit og gør hende helt klar til den store dag. Fodtøjet skal først og fremmest passe perfekt, derefter skal det komplimentere kjolen og bruden. Hos Bride Fashion vægter vi begge dele højt. Vi har et stort udvalg af smukke kvalitets brudesko – og vi guider og vejleder altid vores kunder til det rette valg.

Vores medarbejderstab består af en stylist, en skrædder og en farvekonsulent der tilsammen sikrer, at du får den bedste service og det bedste resultat. Hvis du er interesseret kan du komme til en kjoleprøvning hos os – hvor vi selvfølgelig også viser dig vores udvalg af sko til din store aften.

 

Kjoleprøvning og brudesko i København og Nordsjælland

En helt særlig dag, hvor du er i centrum. Optakten til den store dag er en del af oplevelsen og glæden ved et bryllup. At finde den helt rigtige kjole og hertil passende accessories er en del af optakten til ethvert bryllup. Her hos os sørger vi for, at du får en helt særlig og dejlig dag, når du skal finde din brudekjole og tilbehør.

Kontakt os for nærmere information og vi sætter et arrangement sammen til dig. 

 

Brudesko kollektion: